MasterChef 4: Αυτοί είναι οι 2 φιναλίστ | Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες

09:39 16/6/2020 - Πηγή: iPop
| Ξέσπασαν

Ο ημιτελικός του MasterChef 4 ήταν για γερά νεύρα. Δύο παίκτες αποχώρησαν και αναδείχθηκαν οι δύο παίκτες που πέρασαν στον τελικό του MasterChef.

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και οι δύο παίκτες του τελικού είναι αυτοί ακριβώς που περιμέναμε να δούμε. Οι άλλοι δύο παίκτες αποχώρησαν με δάκρυα στα μάτια, μετά από απαιτητικές δοκιμασίες στην κουζίνα του MasterChef.

Στην πρώτη δοκιμασία, οι παίκτες κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε ένα Τεστ Δημιουργικότητας, όπου

μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σταυρής, κι έτσι πέρασε κατευθείαν στον τελικό. Απ’ αυτή τη δοκιμασία αποχώρησε με δάκρυα ο Τζον. Και οι δύο παίκτες έκλαψαν στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με τον Σταυρή να μην μπορεί να πιστέψει ότι μετά από όλο το ταξίδι κατάφερε να πάει στον τελικό, αλλά και με τον Τζον ν’ απογοητεύεται που έφτασε τόσο κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε, ωστόσο, χάρηκε πολύ για τον φίλο του.

Οι δύο παίκτες που πέρασαν στον τελικό του MasterChef

Η επόμενη δοκιμασία ήταν μια αντιγραφή πιάτου, στην οποία διαγωνίστηκαν ο Σταύρος με τη Μαρία, αφού ο Σταυρής ήταν ασφαλής και ο Τζον είχε αποχωρήσει.

Μετά τη σκληρή δοκιμασία, οι κριτές ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα, τα οποία δεν μας εξέπληξαν σαν τηλεθεατές: Ο Σταύρος έγινε ο δεύτερος παίκτης του τελικού του MasterChef 4!

Η Μαρία στην αποχώρησή της ξέσπασε σε κλάματα κι αναλογίστηκε την πορεία της μέσα στο παιχνίδι.

Οι δύο δυνατοί παίκτες του MasterChef εξασφάλισαν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό, τη διεκδίκηση του τίτλου και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

“Ένας απ’ τους δυο σας θα είναι ο μεγάλος νικητής!”, είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμπληρώνει: “Μου αρέσει πολύ αυτό το ζευγάρι. Συγχαρητήρια και στους δύο μέσα από την καρδιά μας. Μαζέψτε δυνάμεις γιατί εμείς ψάχνουμε έναν να κερδίσει τον τίτλο και τα χρήματα”.

Το βράδυ της Τρίτης (16/06) οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το πρώτο μέρος της τελικής δοκιμασίας, ενώ το βράδυ της Τετάρτης (17/06) θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός και θα μάθουμε τον φετινό νικητή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Θα υπάρξει MasterChef 5; Ο Πάνος Ιωαννίδης απαντά!

Το άρθρο MasterChef 4: Αυτοί είναι οι 2 φιναλίστ | Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα