Manchester: Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων της επίθεσης

14:15 24/5/2017 - Πηγή: iPop

Στην πολύνεκρη επίθεση στο Manchester συγκλονίζουν οι ιστορίες των 22 αδικοχαμένων θυμάτων. Δύο έφηβοι, ένα 8χρονο κορίτσι, δύο μητέρες, ένα ζευγάρι από την Πολωνία και μία «ηρωίδα» θεία, η οποία θυσιάστηκε για να προστατεύσει την ανιψιά της, είναι μερικά από τα θύματα της επίθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής τα ονόματα των θυμάτων είναι:

Η 51χρονη μητέρα τριών παιδιών είναι το τελευταίο θύμα που αναγνωρίστηκε. Η Jane Tweddle-Taylor περίμενε έξω από το Manchester Arena

για την κόρη του φίλου της.

Saffie Rose Roussos: Το 8χρονο κορίτσι Ελληνοκυπριακής καταγωγής είναι ένα από τα μικρότερα σε ηλικία θύματα της επίθεσης. Η μικρή Saffie βρισκόταν στην συναυλία με την μητέρα και την μεγαλύτερη αδελφή της, δυστυχώς όμως εκείνη δεν κατάφερε να επιβιώσει ενώ οι συγγενείς της νοσηλεύονται. Να σημειωθεί πως η μητέρα της 8χρονης κοπέλας δεν γνωρίζει ότι η κόρη της σκοτώθηκε στην επίθεση.

Georgina Callander: Η 18χρονη κοπέλα από το Λάνκασιρ, φοιτήτρια στο τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας, στο Runshow College, έχοντας ολοκληρώσει το δεύτερο έτος των σπουδών της.

Την Κυριακή είχε δημοσιεύσει στο Twitter:

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα σε δω αύριο

H κοπέλα έκανε αναφορά στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια Arianna Grande την οποία ανυπομονούσε να δει. Παράλληλα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία της μαζί με την τραγουδίστρια από το 2015.

John Atkinson: Ο 26χρονος άντρας από το Radcliffe διέμενε στο βόρειο προάστιο του Manchester, το Μπέρι.

Ένας από τους φίλους του έγραψε ότι ο John ήταν μοναδικός και αγαπήθηκε τόσο πολύ.

Ο φίλος του ο Χάλει Τουρκ, οργάνωσε μαζί με άλλους μία προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για να στηρίξουν την οικογένεια του Atkinson.

Διάβασε επίσης:

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο νότιο Manchester σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας που αφαίρεσε τη ζωή από 22 άτομα και άφησε τραυματισμένους άλλους 64.

Olivia Campbell: Η 15χρονη Olivia είχε πάει στη συναυλία της Arianna Grande, με τον φίλο της Adam Loler, ο οποίος νοσηλεύεται. Η μητέρα της, σε μήνυμά της στο Facebook σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, επιβεβαίωσε τον θάνατο της κόρης της με ένα συγκλονιστικό μήνυμα: «Πήγαινε να τραγουδήσεις με τους αγγέλους και συνέχισε να χαμογελάς. Η μανούλα σ’ αγαπάει τόσο πολύ».

Alison Howe και η Lisa Lees: Οι δύο γυναίκες, οι οποίες ήταν φίλες, είχαν πάει στο Manchester Αrena έτσι ώστε να παραλάβουν τις κόρες τους οι οποίες είχαν πάει στην συναυλία.

Kelly Brewster: Η 32χρονη κοπέλα ήταν από το Sheffield και εργαζόταν σε γραφείο. Η ίδια είχε πάει στην συναυλία μαζί με την αδελφή της Claire και την ανιψιά της Hollie Booth , oι οποίες και νοσηλεύονται.

Η γυναίκα προστάτευσε την ανιψιά της χρησιμοποιώντας ως «ασπίδα» το κορμί της.

Angelika and Marcin Klis: Όπως αναφέρουν τα πολωνικά Μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι από την Πολωνία, ζούσε στη Βρετανία, είχε πάει στην συναυλία για να παραλάβει τις κόρες του, οι οποίες σώθηκαν.

Η μία από τις κόρες τους έψαχνε μέσω των social media να βρει τους γονείς της.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, οι τραυματίες έχουν ανέλθει σε 64 και οι 20 από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Διάβασε επίσης:

3 άνδρες συνελήφθησαν στο νότιο Manchester για τη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας

The post Manchester: Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων της επίθεσης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα