Μυστήριο πίσω από την ανακάλυψη των 2 απανθρακωμένων πτωμάτων

13:42 24/5/2017 - Πηγή: iPop

Μυστήριο πίσω από την ανακάλυψη των 2 απανθρακωμένων πτωμάτων. Οι αρχές «βλέπουν» αυτοκτονία. Ο ένας ήταν αδερφός ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ανακάλυψη των 2 απανθρακωμένων πτωμάτων μέσα σε δύο εντελώς καμένα αυτοκίνητα σε δύο διαφορετικές περιοχές τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Τα δύο άτομα εντοπίστηκαν τα ξημερώματα όταν η Πυροσβεστική επιχειρούσε να κατασβέσει τις πυρκαγιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στον Σκαραμαγκά και στο Καβούρι. Το πρώτο απανθρακωμένο άτομο εντοπίστηκε απ’ την Πυροσβεστική στις 03:00, όταν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούσαν

να σβήσουν τη φωτιά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στον Σκαραμαγκά. Μια ώρα αργότερα, η Πυροσβεστική επιχειρούσε να σβήσει τη φωτιά σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Καβουρίου. Εκεί βρέθηκε και το δεύτερο απανθρακωμένο άτομο.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η πυρκαγιά προήλθε από εύφλεκτο υγρό και πρόκειται πιθανότατα περί εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αρχές είναι πως και τα δύο θύματα είναι άντρες ηλικίας 50-60 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, καθώς αναμένται η συνολική αναφορά της νεκροψίας και τεστ DNA, το θύμα στο Χαϊδάρι είναι ο κάτοχος του καμμένου οχήματος, οικογενειάρχης, ιδιωτικός υπάλληλος και μάλιστα αδερφός ανώτερου αξιωματικού της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Το δεύτερο θύμα φαίνεται πως είναι ο κάτοχος του δεύτερου καμμένου αυτοκινήτου, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης κρεοπωλείου, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αρχές, από τις πινακίδες των οχημάτων επικοινώνησαν με τις οικογένειες των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τις οικογένειες μιλάμε για δύο απλούς καθημερινούς ανθρώπους που ουδεμία σχέση είχαν με τον κόσμο της νύχτας.

Δεν συνδέονται τα δύο περιστατικά

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν περισυλλέξει οι άνδρες της ΕΛΑΣ δεν υπάρχει κάποια άμεση σύνδεση των δύο περιστατικών τα οποία κατά διαβολική σύμπτωση έγιναν τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας και με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Διάβασε επίσης:

Μυστήριο: Απανθρακωμένα άτομα σε δύο ΙΧ σε διαφορετικές περιοχές τα ξημερώματα

The post Μυστήριο πίσω από την ανακάλυψη των 2 απανθρακωμένων πτωμάτων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα