Malcolm & Marie: To trailer της νέας αριστουργηματικής ταινίας του Netflix που μας καθήλωσε

09:05 13/1/2021 - Πηγή: iPop

Το Netflix μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του νέου αριστουργηματικού «Malcolm & Marie», με πρωταγωνιστές τη Zendaya και τον John David Washington και οι κριτικοί αναφέρουν ήδη ότι η ταινία του Sam Levinson ίσως να γράψει ιστορία στα φετινά Όσκαρ! Μήπως βρήκες κι εσύ την επόμενη ταινία που θα δεις στο Netflix και θα σε καθηλώσει;

Στο «Malcolm

& Marie», η Zendaya (Euphoria) και ο John David Washington (Tenet) υποδύονται ένα ζευγάρι σε μια σχέση αγάπης και μίσους. «Αυτό δεν είναι ένα love story. Αυτή είναι η ιστορία της αγάπης», μας εξηγεί το Netflix στο trailer της ταινίας που θα κυκλοφορήσει στη δημοφιλή πλατφόρμα της, στις 5 Φεβρουαρίου 2021. Δεν αργεί και τόσο πολύ!

Αυτές είναι οι σειρές που θα λιώσεις στο Netflix τις επόμενες εβδομάδες!

Το φιλμ ακολουθεί την ιστορία ενός σκηνοθέτη και της συντρόφου του, αφού επιστρέφουν στο σπίτι τους μετά την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας εκείνου, και περιμένουν να δουν τις κριτικές. Η βραδιά τους ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, καθώς οι εντάσεις στη σχέση τους έρχονται σε πρώτο πλάνο.

«Νιώθω ότι μόλις καταλάβεις ότι κάποιος είναι εκεί για σένα και ότι σε αγαπάει, ποτέ στην πραγματικότητα δεν τον ξανά σκέφτεσαι», αναφέρει χαρακτηριστικά η Marie στον Malcolm, ενώ προσθέτει: «Μόνο όταν πρόκειται να χάσεις κάποιον, αρχίζεις επιτέλους να τον εκτιμάς».

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου και δες το trailer της ταινίας στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Malcolm & Marie: To trailer της νέας αριστουργηματικής ταινίας του Netflix που μας καθήλωσε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα