Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας επιστρέφουν σπίτι με το μωρό τους (Photo)

17:09 12/1/2021 - Πηγή: iPop

Τρισευτυχισμένοι, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγγελούδι τους, Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας επιστρέφουν στο σπίτι τους μετά την παραμονή στο μαιευτήριο.

Ο Κικίλιας junior ήρθε στον κόσμο ανήμερα των Χριστουγέννων και το ζευγάρι βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης του. Ο καρπός του έρωτά τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και πλέον ανυπομονούν για το επόμενο διάστημα, την αρχή αυτού του όμορφου ταξιδιού που ξεκινάει σήμερα με την επιστροφή τους στο σπίτι!

Μαμά και

γιος χαίρουν άκρας υγείας, απλώς έμειναν και οι δύο στο μαιευτήριο όλες αυτές τις μέρες για να παρακολουθούνται απ’ το ιατρικό προσωπικό.

Η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο απ’ το μαιευτήριο την Τρίτη 12/1, και φυσικά στο πλευρό της βρέθηκε ο σύζυγός της και υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

View this post on Instagram

A post shared by ZNEWS.GR (@znews.gr)

Λίγες ώρες πριν το εξιτήριο, η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με ένα φανελάκι του μωρού της που έγραφε επάνω «Κικίλιας junior», ενώ η ίδια σχολίασε στη λεζάντα: «Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα!».

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Η Τζένη Μπαλατσινού παραδίδει “μαθήματα” σε εγκυμονούσες μανούλες για το πώς να χαιρετάνε στην εποχή του covid

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας επιστρέφουν σπίτι με το μωρό τους (Photo) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα