Η Νικολέτα Κωνσταντάκη τραγουδάει και ξυρίζει το κεφάλι της on camera για καλό σκοπό

19:11 12/1/2021 - Πηγή: iPop

Η τραγουδίστρια Νικολέτα Κωνσταντάκη μας συστήνεται μ’ έναν πρωτότυπο και ιδιαίτερο τρόπο που μας τραβάει τα βλέμματα, αλλά είναι για καλό, αφού μας περνάει ένα ηχηρό μήνυμα.

Στο video clip για το τραγούδι “Ελευθερία”, που μόλις κυκλοφόρησε, η τραγουδίστρια ξυρίζει το κεφάλι της μπροστά στην κάμερα, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, δείχνοντας και έμπρακτα τη στήριξή της στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής, στον οποίο δόθηκαν τα μαλλιά σε μια κίνηση

γεμάτη συμβολισμό.

Μάλιστα, η Νικολέτα Κωνσταντάκη τραγούδησε στο video το κομμάτι ανάποδα, αποτυπώνοντας την όλη διαδικασία σε αντίστροφο χρόνο, από το τέλος προς την αρχή. Ουσιαστικά, στην αρχή την βλέπουμε με ξυρισμένο το κεφάλι και στο τέλος με μαλλιά, κάτι που μας τραβάει ακόμα περισσότερο την προσοχή και μας κάνει να θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα ακόμα και την ίδια την τραγουδίστρια που πραγματοποίησε αυτό το εγχείρημα κι έδειξε μ’ έναν μοναδικό τρόπο την στήριξή της σε όλες αυτές τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

«Η ανατρεπτική ιδέα του βίντεο, οι πολύ έντονες στιγμές και η πίστη στην τέχνη μας δημιούργησαν τη δική μας ελευθερία. Είμαι και θα είμαι για πάντα ευγνώμων» δήλωσε χαρακτηριστικά για το αποτέλεσμα που η ίδια και η ομάδα της κατάφεραν να δημιουργήσουν.

Την υπέροχη αυτή σκηνοθεσία έκανε ο Στέφανος Σιταράς, που έχει διακριθεί με τις ταινίες του σε παγκόσμια κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Δες κι εσύ το video clip του τραγουδιού:

Η ανάρτηση της Gwyneth Paltrow για τον Καρκίνο του Μαστού μέσα από τα μάτια 12 γυναικών

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Νικολέτα Κωνσταντάκη τραγουδάει και ξυρίζει το κεφάλι της on camera για καλό σκοπό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα