Mad Clip: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του γνωστού τράπερ; Στο φως βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που χάνεται ο έλεγχος της Porsche

12:01 5/9/2021 - Πηγή: iPop

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Mad Clip, του γνωστού τράπερ ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε κολώνα. Οι πρώτες πληροφορίες για το δυστύχημα στη Βουλιαγμένη.

Το δυστύχημα συνέβη στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο τράπερ επέστρεφε από γάμο φίλων του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ οδηγούσε στη Βουλιαγμένη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας

και Φανερωμένης και στη συνέχεια σ’ ένα δέντρο. Η σφοδρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο η Πυροσβεστική με 12 πυροσβέστες και με 4 οχήματα, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό μετά από σχεδόν δύο ώρες.

Ο Mad Clip μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος:

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip, είδε το φως της δημοσιότητας προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια του τροχαίου.

Στο βίντεο φαίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο του 34χρονου τράπερ να παίρνει κλίση προς τα δεξιά. Στο σημείο αυτό ο Mad Clip προσπαθεί να κάνει διορθωτικό ελιγμό προς στα αριστερά και όπως φαίνεται να χάνει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα στη συνέχεια η σύγκρουση που ακολουθεί να είναι σφοδρή.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του γνωστού τράπερ:

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Mad Clip: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του γνωστού τράπερ; Στο φως βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που χάνεται ο έλεγχος της Porsche εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα