Let the Royal Battle Begin: Αυτή είναι η απάντηση της βασιλικής οικογένειας στο ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan

18:32 6/12/2022 - Πηγή: iPop

Η βασιλική οικογένεια δηλώνει πιο ενωμένη από ποτέ και δήλωσε πως θα βρεθεί στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει η Πριγκίπισσας της Ουαλίας την ημέρα που θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex στο Netflix. Τυχαίο; Εμείς δεν το νομίζουμε…

Ο βασιλιάς, η Queen Consort, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η Kate και άλλα μέλη της οικογένειας θα συγκεντρωθούν για να υποστηρίξουν την εκδήλωση της πριγκίπισσας Together At Christmas στο Αβαείο

του Westminster στις 15 Δεκεμβρίου.

Φαίνεται πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τις βόμβες που είναι έτοιμοι να ρίξουν ο Harry και η Meghan με το νέο ντοκιμαντέρ τους, το οποίο κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη 8/12, με τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ τα τρία τελευταία φαίνεται να συμπίπτουν με τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Kate την επόμενη εβδομάδα.

REUTERS

«Μόνο εμείς ξέρουμε την αλήθεια»: Η πρεμιέρα και το official trailer του ντοκιμαντέρ πρίγκιπα Harry και της Meghan

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Kate Middleton είναι η απάντηση στους Harry – Meghan

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε ο Harry ακούγεται ξεκάθαρα να μιλά για ένα «βρώμικο παιχνίδι» όπου υπάρχει «διαρροή» και «φύτευση ιστοριών» και «μια ιεραρχία της οικογένειας».

Η συναυλία με τα κάλαντα της Kate είναι αφιερωμένη στην αείμνηστη Βασίλισσα, η οποία πέθανε πριν από τρεις μήνες, οφείλουμε να παραδεχτούμε, όμως, πως έρχεται σε μια περίοδο συνεχιζόμενης αναταραχής για τη βασιλική οικογένεια.

Το Παλάτι του Kensington δήλωσε: «Η φετινή τελετή για τα κάλαντα είναι αφιερωμένη στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β και στις αξίες που επέδειξε σε όλη της τη ζωή, όπως το καθήκον, η ενσυναίσθηση, η πίστη, η υπηρεσία, η καλοσύνη, η συμπόνια και υποστήριξη προς τους άλλους.

«Αυτές οι αρχές μοιράζονται και προσωποποιούνται από τους καλεσμένους που έχουν προσκληθεί στο Αβαείο».

Φαίνεται πως ο Harry και η Meghan έχουν σκοπό να επισκιάσουν με το ντοκιμαντέρ τους τη συγκεκριμένη προσπάθεια της βασιλικής οικογένειας, εκείνη, όμως, έχει ως στόχο να καλύψει γι’ άλλη μία φορά τα σκάνδαλα και τα προβλήματά της με «ενότητα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Let the Royal Battle Begin: Αυτή είναι η απάντηση της βασιλικής οικογένειας στο ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα