Wednesday: 4+1 facts που δεν ήξερες για τη σειρά που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ στο Netflix

14:11 6/12/2022 - Πηγή: iPop

Αν έχεις ήδη παρακολουθήσει την τελευταία επιτυχημένη σειρά του Netflix την Wednesday, τότε η σταρ της σειράς Jenna Ortega σε έχει ήδη συγκλονίσει. Η νεαρή ηθοποιός έδωσε μια συγκλονιστική (τολμάμε να πούμε άξια για Όσκαρ;) ερμηνεία ως η ψυχρή Wednesday Addams, την οποία φαίνεται να μη χορταίνουμε καθώς ανυπομονούμε πώς και πώς για τις επόμενες σεζόν. Πριν, όμως, δεις τη σειρά για δεύτερη φορά ή ακόμα και τρίτη, ακολουθούν 5 fun

facts πρέπει να γνωρίζεις.

Η νέα τηλεοπτική σειρά Addams Family, Wednesday, κυκλοφόρησε στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου με θετικές κριτικές τόσο από του ειδικούς, όσο κι από το κοινό. Ιδιαίτερους επαίνους απέσπασε η ερμηνεία της Jenna Ortega στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Wednesday Addams.

Η νέα σειρά του Netflix ακολουθεί την κόρη της οικογένειας Addams καθώς ξεκινά να φοιτά στην Nevermore Academy, αφού αποβλήθηκε από το προηγούμενο σχολείο της. Η Wednesday επιχειρεί να λύσει ένα μυστήριο δολοφονίας στο σχολείο, ενώ καταπιάνεται με τις ψυχικές της δυνάμεις που ανακάλυψε πρόσφατα. Ποια είναι, όμως, τα facts που οι δημιουργοί μας είχαν κρατήσει κρυφά μέχρι τώρα;

Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν του Wednesday; Η μεγάλη αποκάλυψη των δημιουργών για όσα περιμένουμε!

Wednesday – Fun facts: Όλα όσα δεν ήξερες για τη σειράΗ Jenna Ortega χορογράφησε την iconic σκηνή με τον χορό

Ναι, μιλάμε για τη χορευτική σκηνή την οποία όλοι μας έχουμε λατρέψει. Σε μια συνέντευξη στο Netflix, η Ortega αποκάλυψε ότι χορογράφησε την τρίλεπτη χορευτική σκηνή στο Nevermore Academy Raven, όπου οι θεατές παρακολούθησαν την ηθοποιό να κάνει κάποιες φιγούρες στους ρυθμούς του «Goo Goo Muck». «Το χορογράφησα μόνη μου και νομίζω ότι είναι πολύ προφανές ότι δεν είμαι χορεύτρια ή χορογράφος», δήλωσε η ηθοποιός. 

Η Jenna Ortega έμαθε να παίζει τσέλο μόνο για τη Wednesday Addams

Ένα από τα πιο μοναδικά fact της σειράς Wednesday είναι πως η ηθοποιός Jenna Ortega έμαθε να παίζει τσέλο μόνο και μόνο επειδή ήθελε να αποδώσει δικαιοσύνη στον χαρακτήρα της. Έτσι, όχι μόνο έμαθε να παίζει τσέλο τελικά, αλλά έκανε και μαθήματα ξιφασκίας. 

Σε ένα βίντεο, μάλιστα, από τα backstage που κυκλοφόρησε από το Netflix, η ηθοποιός μίλησε για το πώς πήγαινε σε μαθήματα ξιφασκίας και βιολοντσέλο δύο φορές την εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το show.

«Θέλω απλώς να τη δικαιώσω, οπότε έκανα μαθήματα ξιφασκίας δύο φορές την εβδομάδα», δήλωσε η Ortega στο βίντεο. «Πήγαινα σε μαθήματα βιολοντσέλο δύο φορές την εβδομάδα. Ένα μεγάλο μέρος ήταν απλώς η φυσική κατάσταση. Θα περπατούσα σαν την Wednesday. Όποτε είχα δημιουργήσει τον ρόλο στο μυαλό μου πολύ συγκεκριμένα, ήθελα να ήταν σίγουρη γι’ αυτό που κάνει και διεκδικητική».

«Πάντα ένιωθα μία σύνδεση με τους κατά συρροή δολοφόνους»: Η πρωταγωνίστρια της σειράς Wednesday Addams αποκαλύπτει τι την ελκύει στις dark ταινίες και σειρές

Η ηθοποιός δήλωσε «τρομοκρατημένη» όταν ανέλαβε τον ρόλο της Wednesday

Παρά τους προηγούμενους horror ρόλους που είχε αναλάβει, καθώς και την φαινομενικά αβίαστη ερμηνεία της, η Jenna Ortega ήταν σχεδόν απρόθυμη να παίξει στο ρόλο της Wednesday Addams με την Christina Ricci να πρωταγωνιστεί επίσης στο show. Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1960, και έκτοτε ο ρόλος έχει υποδυθεί από πολλές ηθοποιούς, έτσι υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες από τους θαυμαστές, γεγονός που τρόμαξε την Ortega.

Όταν, λοιπόν, την ενημέρωσαν πως η Ricci θα ενταχθεί στο cast για την Wednesday, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι «ειλικρινά ένιωσα σαν να έπαθα μια κρίση πανικού. Ήμουν τρομοκρατημένη».

Η Jenna Ortega δε μίλησε στην Christina Ricci για την Wednesday

Ομολογούμε πως όλοι χαρήκαμε με την επιστροφή της Christina Ricci στη σειρά Wednesday, η οποία στο παρελθόν έπαιζε τον ρόλο της Wednesday Addams. Αυτή τη φορά, η Ricci υποδύεται έναν άλλο χαρακτήρα, τη Marilyn Thornhill, καθηγήτρια βοτανικής στο σχολείο.

Όταν η Jenna Ortega ανέλαβε το ρόλο της Wednesday, ήθελε να υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ της ερμηνείας της και της Christina Ricci για τον συγκριμένο ρόλο. «Νομίζω ότι όταν [η Ricci] ήταν στο πλατό, καμία από εμάς δε μίλησε για την Wednesday», δήλωσε η Jenna, εξηγώντας ότι «δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να την αντιγράψω».

Wednesday: Το Netflix δημοσίευσε backstage στιγμιότυπα, για να μας δείξει τον εκπληκτικό τρόπο που γυρίστηκαν οι σκηνές με το «αόρατο χέρι»

Η σειρά Wednesday έσπασε το ρεκόρ του Stranger Things

Σύμφωνα με το Variety, η Wednesday είναι ο νέος κάτοχος του ρεκόρ για τις περισσότερες ώρες προβολής σε μια εβδομάδα για μια αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά στο Netflix. Η 4η σεζόν του Stranger Things κατείχε προηγουμένως το ρεκόρ με 335,01 εκατομμύρια ώρες προβολής, ενώ η σειρά Wednesday έχει 341,2 εκατομμύρια ώρες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Wednesday: 4+1 facts που δεν ήξερες για τη σειρά που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ στο Netflix εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα