Lady Gaga: Όλα όσα δήλωσε για το δικαίωμα στην άμβλωση και τους γάμους των gay – «Προσεύχομαι αυτή η χώρα να μιλήσει επιτέλους και να μην σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε»

18:33 10/8/2022 - Πηγή: iPop

Η Lady Gaga επιλέγει να χρησιμοποιεί τη φωνή της για καλό σκοπό. Στη διάρκεια της περιοδείας της με όνομα «The Chromatica Ball» η Lady Gaga μιλά για τις αμβλώσεις και τον γάμο των ομοφυλόφιλων.

H Lady Gaga μιλάει για τον βιασμό της στην Oprah και τον Harry και συγκλονίζει: «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία»

Οι δηλώσεις της Lady Gaga για τις αμβλώσεις και τα δικαιώματα της LGBTQI+ κοινότητας

Η pop star βρίσκεται αυτή την περίοδο σε περιοδεία, για την προώθηση του έκτου δίσκου της με τίτλο «Chromatica» και κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Ουάσιγκτον το βράδυ της Δευτέρας 08/08, θέλησε να εκφράσει ορισμένες σκέψεις και απόψεις σχετικά με τα δικαιώματα των αμβλώσεων και τους γάμους ομοφυλοφίλων.

«Προσεύχομαι αυτή η χώρα να μιλήσει επιτέλους και να μην σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε!» είπε η διάσημη καλλιτέχνης.

Η Lady Gaga αποκάλυψε πως ο βιασμός που την άφησε έγκυο στα 19 της και η ψυχική κατάρρευση την βοήθησαν να υποδυθεί την Patrizia Reggiani

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το τραγούδι σε κάθε γυναίκα στην Αμερική. Σε κάθε γυναίκα που τώρα πρέπει να ανησυχεί για το σώμα της και για το αν θα μείνει έγκυος. Προσεύχομαι αυτή η χώρα να μιλήσει και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη!».

“I would like to dedicate this song to every woman in America. To every woman who now has to worry about her body if she gets pregnant. I pray that this country will speak up and we will not stop until its right!” – Lady Gaga talking about abortion rights at The #ChromaticaBallDC pic.twitter.com/YjwlC0rg7C

Ryan | Lady Gaga (@ryanleejohnson) August 9, 2022

Η Lady Gaga, υπέρμαχη των δικαιωμάτων της LGBTQI+ κοινότητας, χρησιμοποίησε επίσης ένα σημείο της συναυλίας της προκειμένου να εκφράσει τις ανησυχίες της σχετικά με την πιθανή παρέμβαση της κυβέρνησης στους γάμους ομοφυλοφίλων.

«Αυτός μπορεί να μην είναι ο εθνικός ύμνος, αλλά είναι ο δικός μας εθνικός ύμνος!» αναφώνησε πριν ερμηνεύσει το Νο. 1 τραγούδι της με τίτλο «Born This Way». Συνέχισε απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ, «Καλύτερα να μην προσπαθήσουν να τα βάλουν με τους γάμους ομοφυλοφίλων σε αυτή τη χώρα!» κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Η δημοφιλής star έχει προγραμματιστεί να συνεχίσει την περιοδεία της « The Chromatica Ball» σε όλη τη χώρα.

Η Lady Gaga παραδίδει online μαθήματα ψυχικής υγείας – Οι 5 χρυσοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς κι εσύ!

"They better not try to mess with gay marriage in this country!" — Lady Gaga during the show in Washington. #ChromaticaBall @ladygagapic.twitter.com/deXSQRU49H

— ᘛFaelzinho ☬ (@faellofgucci) August 9, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Lady Gaga: Όλα όσα δήλωσε για το δικαίωμα στην άμβλωση και τους γάμους των gay – «Προσεύχομαι αυτή η χώρα να μιλήσει επιτέλους και να μην σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα