Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: Ελεύθερος ο 36χρονος που απειλούσε με κατσαβίδι τη σύντροφό του – Τρόμος για την 26χρονη μητέρα

11:24 10/8/2022 - Πηγή: iPop

Μετά την καταγγελία εις βάρους του 36χρονου για ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο αποφάσισε για τον κατηγορούμενο την ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών με τριετή αναστολή και εφέσιμη.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και πλέον βρίσκεται εκτός φυλακής. Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την πρόταση για επιβολή περιοριστικών μέτρων έτσι ώστε να μην μπορεί να πλησιάσει την 26χρονη, γεγονός που την έχει τρομοκρατήσει. Η ίδια, ακούγοντας την απόφαση ξέσπασε σε κλάματα,

φωνάζοντας «Ποιος θα με προστατεύσει εμένα τώρα που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;»

Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Βόλου, έχοντας πληροφορηθεί για τους φόβους της 26χρονης, έδωσε εντολή φρούρησης του σπιτιού της, μέχρι ο κατηγορούμενος προσέλθει στο σπίτι όπου έμεναν μαζί με το ανήλικο παιδί τους, για να πάρει τα πράγματά του παρουσία μάρτυρα.

Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: 36χρονος απειλούσε να σκοτώσει τη σύντροφό του με κατσαβίδι – «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις»

Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: Γιατί ο 36χρονος αφέθηκε ελεύθερος;

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο Εισαγγελέας μελετώντας τον φάκελο της δικογραφίας, έκρινε ότι ο 36χρονος δεν έπρεπε να φυλακιστεί. Επιπλέον, θεώρησε πως του αξίζει μια ευκαιρία για να καταλάβει τα λάθη του και να βρίσκεται κοντά στο 5χρονο παιδί που έχει αποκτήσει με τη σύντροφό του.

Επίσης, το κατσαβίδι που αναφέρθηκε ως το όπλο της επίθεσης δεν βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού, ενώ στην Νοσοκομειακή Ιατρική Γνωμάτευση δεν γίνεται αναφορά σε τραύμα από κατσαβίδι. Αναφέρονται ωστόσο τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη, τα οποία δείχνουν την ύπαρξη κακοποίησης.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. Τα χτυπήματα και ο τραυματισμός της 26χρονης ισχυρίστηκε πως προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι και η ίδια γλίστρησε και έπεσε.

Ο συνήγορος του 36χρονου, σε δήλωσή του υποστήριξε ότι ήταν ένας συνηθισμένος καβγάς ανάμεσα σε ζευγάρια και ότι δεν έχουν συμβεί απειλές και επιθέσεις με κατσαβίδι. Από την στιγμή που ενημερώθηκε η αστυνομία, ο πελάτης του δεν προσπάθησε να φύγει από το σπίτι και δέχτηκε τον έλεγχο και την σύλληψη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: Ελεύθερος ο 36χρονος που απειλούσε με κατσαβίδι τη σύντροφό του – Τρόμος για την 26χρονη μητέρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα