Just the 2 of Us: Η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Στανίση και ο Διονύσης Σχοινάς οι μεγάλες εκπλήξεις που μας επιφύλασσε το show του Σαββάτου

12:24 17/10/2021 - Πηγή: iPop

Το απόλυτο μουσικό σόου Just the 2 of Us επέστρεψε άλλο ένα Σάββατο πιο λαμπερό από ποτέ. Με την μια έκπληξη να διαδέχεται την άλλη επρόκειτο για μια, αναμφίβολα, ανατρεπτική βραδιά. Τα ζευγάρια έδωσαν, όπως κάθε φορά, τον καλύτερο τους εαυτό με κάποια να κερδίζουν τις εντυπώσεις και κάποια άλλα να μένουν πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Κατερίνα Καινούργιου σε ρόλο έκπληξη

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέλαβε τα ηνία του backstage του show έπειτα από την προσωρινή αποχώρηση

της Κατερίνας Στικούδη λόγω εγκυμοσύνης. Η παρουσιάστρια έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο φορώντας ένα ασημί φόρεμα ενώ κατά την διάρκεια της βραδιά έδωσε μια ξεχωριστή αύρα στο show και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η αποχώρηση

Για πρώτη φορά είδαμε στην σκηνή και τα 14 ζευγάρια μετά την επιστροφή της Ελένης Δήμου η οποία είχε νοσήσει από κορονοϊό. Δυστυχώς, το ζευγάρι που δεν κατάφερε να παραμείνει στο show ήταν η Μαντώ με τον Κώστα Φραγκολιά. Στις εκπλήξεις της βραδιάς δεν γίνεται να μην προσθέσουμε την εμφάνιση του Διονύση Σχοινά και της Κατερίνας Στανίση που απογείωσαν την βραδιά. Μάλιστα η Κατερίνα Στανίση τραγούδησε μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη χαρίζοντάς μας ένα μοναδικό ντουέτο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Just the 2 of Us: Η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Στανίση και ο Διονύσης Σχοινάς οι μεγάλες εκπλήξεις που μας επιφύλασσε το show του Σαββάτου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα