It’s official! Μπόμπα και Λιανός θα παρουσιάσουν το The Voice! (Video)

14:00 24/9/2019 - Πηγή: iPop

Είναι οριστικό! Μπορεί να γράφτηκαν και να σβήστηκαν πολλά ονόματα αλλά τελικά οι παρουσιαστές του The Voice θα είναι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Γιώργος Λιανός.

Μετά την αποχώρηση πρώτα του Γιώργου Καπουτζίδη απ’ τη παρουσίαση του ριάλιτι τραγουδιού κι αφού ακούστηκαν πολλά ονόματα πλέον, γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές του The Voice: Χριστίνα Μπόμπα και Γιώργος Λιανός

και ίσως είναι η μοναδική φήμη που τελικά επιβεβαιώνεται.

Η Χριστίνα Μπόμπα τράβηξε όχι ένα αλλά πολλά videos απ’ τα backstage και τα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που την ήθελαν παρουσιάστρια μαζί με τον Γιώργο Λιανό.

«Βρίσκομαι στα καμαρίνια του The Voice, για πρώτη φορά κάνω αυτό το βήμα… Είμαι super ενθουσιασμένη για το νέο project, πιστεύω θα πάνε όλα τέλεια… γιατί σε λίγες μέρες θα μας δείτε», ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα στο video της και φυσικά, μας έδειξε και τον Γιώργο Λιανό που θα είναι μαζί της στην παρουσίαση. Και μάλιστα, είπαν και ένα τραγούδι!

Ο Γιώργος Λιανός στο video εμφανίζεται να διαλέγει κοστούμι ενώ όπως είπε «αισθάνομαι καταπληκτικά που μαζί θα μοιραστούμε την αγωνία όλων αυτών των σπουδαίων ανθρώπων που έχουν έρθει να διαγωνιστούν».

Οι δύο παρουσιαστές του The Voice τραγούδησαν το «Εγώ κι εσύ μαζί» καθώς και οι δύο αναλαμβάνουν την παρουσίαση του διαγωνισμού τραγουδιού.

View this post on Instagram

Καλή μας αρχή !!!!!!!!!! Μήπως να δηλώσουμε για παίκτες; ΥΓ. Αξίζει να το δεις μέχρι το τέλος

Keywords
Τυχαία Θέματα