Harry και Meghan στο Λος Άντζελες βγήκαν έξω για καλό σκοπό (Video)

15:01 17/4/2020 - Πηγή: iPop

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκαναν Harry και Meghan στο Λος Άντζελες, αφότου εγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια, μ’ έναν τρόπο που ίσως κάποιοι να μην περίμεναν. 

Harry και Meghan στο Λος Άντζελες βγήκαν έξω για καλό σκοπό. Το πριγκιπικό ζευγάρι στην πρώτη δημόσια έξοδό του εκεί συμμετείχε σε διανομή γευμάτων σε ασθενείς της πόλης. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle

συμμετείχαν ως εθελοντές της οργάνωσης “Project Angel Food”, που έχει ως αποστολή να παραδίδει γεύματα κατάλληλα για ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, όπως καρκίνο.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της οργάνωσης, Αν-Μαρί Ουίλιαμς, δήλωσε πως το πριγκιπικό ζευγάρι παρευρέθηκε στην οργάνωση τόσο την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, όσο και την Τετάρτη, συμμετέχοντας εθελοντικά και δίνοντας γεύματα σε περίπου είκοσι από τους πελάτες της οργάνωσης.

Έτσι λοιπόν, ο Harry και η Meghan φόρεσαν τα γάντια και τις μάσκες τους και διένειμαν αυτά τα γεύματα για να υποστηρίξουν τους οδηγούς της φιλανθρωπικής οργάνωσης που έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας από τότε που άρχισε να ισχύει η καραντίνα στην Καλιφόρνια, δηλαδή πριν από τέσσερις εβδομάδες.

Γιατί Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle δεν θα ανεβάζουν τίποτα στο Instagram; Η ανακοίνωση! 

Η οργάνωση αυτή έψαχνε εδώ και καιρό για εθελοντές και το πριγκιπικό ζευγάρι έμαθε λεπτομέρειες σχετικά με την οργάνωση από τη μητέρα της Μeghan, που ζει στο Λος Άντζελες.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης, Ρίτσαρντ Αγιούμπ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως τόσο ο πρίγκιπας Harry όσο και η σύζυγός του Meghan Markle ήταν πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν και πολύ φιλικοί με όλους.

Η συνομιλία ήταν πολύ άτυπη, το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλουν να είναι χρήσιμοι. Είναι άνθρωποι γνήσιοι, πολύ προσγειωμένοι και πολύ ευχάριστοι. Επέμειναν να τους αποκαλούμε Harry και Μeghan 

Να σημειώσουμε πως ο Harry και η Μeghan έπαψαν επίσημα να είναι ενεργά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας από την 1η Απριλίου. Το ζευγάρι μετακόμισε στο Λος Άντζελες και τους επόμενους μήνες θα επικεντρωθεί στην οικογένειά του και θα συνεχίσει να κάνει ό,τι μπορεί, με ασφάλεια και ιδιωτικότητα, να υποστηρίζει και να εργάζεται με τις προϋπάρχουσες φιλανθρωπικές δεσμεύσεις του, αναπτύσσοντας παράλληλα τον μελλοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό του.

Διάβασε ακόμα:

Καρέ- καρέ η πρώτη κοινή εμφάνιση Harry- Meghan στο Λονδίνο μετά το Megxit & ένα υπέροχο σκίτσο!

Photo: Instagram/ sussexroyal

Το άρθρο Harry και Meghan στο Λος Άντζελες βγήκαν έξω για καλό σκοπό (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα