Τα stories στο Facebook θα διαρκούν περισσότερο από ένα 24ωρο

11:52 17/4/2020 - Πηγή: iPop

Η διάρκεια στα Stories στο Facebook αλλάζει και πλέον, θα σου δίνεται η δυνατότητα να διαρκούν για περισσότερο από 24 ώρες! Θα συμβεί το ίδιο και με το Instagram;

Τα Stories έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας περισσότερο στο Instagram και λιγότερο στο Facebook. Η διάρκεια στα Stories στο Facebook

αλλάζει και το app εξετάζει μια νέα επιλογή.

Προκειμένου να αυξήσει και τα views στα Stories στο Facebook, η πλατφόρμα εξετάζει να διαρκούν και να είναι ορατά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την expert Jane Manchun Wong, το Facebook σκέφτεται να ενεργοποιήσει για τους χρήστες του την επιλογή να έχουν ενεργό το Story τους είτε για 24 ώρες είτε για 3 ημέρες. Δηλαδή, ένα Story δεν θα “λήγει” στις 24 ώρες αλλά θα διαρκεί πολύ περισσότερο ενώ φυσικά πάντα θα έχεις την επιλογή να το διαγράψεις όποτε θέλεις!

Κι αυτό ίσως είναι το κλειδί για να αυξηθούν τα Stories στο Facebook. Άλλωστε εδώ και χρόνια η πλατφόρμα προσπαθεί να προωθήσει τα Stories στο Facebook, προσθέτοντας διαρκώς νέες επιλογές και σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερο κόσμο, όπως συμβαίνει με τα Stories στο Instagram.

Σίγουρα, 500 εκατομμύρια χρήστες του Facebook αλληλεπιδρούν τώρα με το Stories σε καθημερινά βάση αλλά συγκριτικά με τα 1,66 δισεκατομμύρια χρήστες που είναι ενεργοί στην εφαρμογή, το ποσοστό δεν είναι τόσο μεγάλο.

Επιτέλους! Τα μηνύματα του Instagram και στο desktop μας

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν θα εφαρμοστεί και η συγκεκριμένη “τακτική” και στο Instagram κι αν θα δοθεί η δυνατότητα και στους χρήστες του Instagram να έχουν την επιλογή να διαρκέσει περισσότερο ένα Story τους. Σε αρκετές περιπτώσεις, μπορεί να αποβεί ένα χρήσιμο εργαλείο, ειδικά για ορισμένα stories που θέλουμε να έχουν συνέχεια.

Όπως κι αν έχει βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν ξέρουμε πότε κι αν θα γίνει τελικά διαθέσιμο προς όλους.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να “σβήσεις” το Facebook για μερικές ώρες;

Photo: pixabay

Το άρθρο Τα stories στο Facebook θα διαρκούν περισσότερο από ένα 24ωρο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Facebook, 24ωρο,Facebook, 24oro