Αυτά τα μωράκια με τα ζωάκια τους είναι ό,τι πιο γλυκό έχεις δει σήμερα! (Photos)

15:01 17/4/2020 - Πηγή: iPop

Έχεις δει πιο γλυκά μωρά με τα ζωάκια αγκαλιά τους; Αυτά τα μωράκια θα σου “κλέψουν” την καρδιά μαζί με τα αγαπημένα τους ζωάκια μαζί ακόμα και στο κρεβάτι. 

Αυτές οι φωτογραφίες με μωρά με τα ζωάκια τους αγκαλιά θα σου προσφέρουν μια δόση χαράς σήμερα. Ένας Άγγλος φωτογράφος έδωσε μια νέα διάσταση στις φωτογραφίες πολλών μωρών, αφού κατάφερε φωτογραφίσει με τον φακό του τον υπέροχο δεσμό που ενώνει τα νεογέννητα με τα ζώα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Sujata Setia αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στον

αποθανόντα σκύλο του Mustang, ενσωματώνοντας διαφορετικά ζώα στις φωτογραφίες του, δημιουργώντας πρωτότυπες και διαρκείς αναμνήσεις που οι γονείς θα μπορούν να θαυμάσουν για πάντα. Και αποδείχθηκε ότι οι πελάτες του αγαπούσαν τις φωτογραφίες των νεογέννητων που κοιμούνται με τους τετράποδους -κυρίως- μικρούς τους φίλους.

Σκυλάκια, γατάκια, παπάκια, ακόμα και… γουρουνάκι -όχι βρώμικα- είναι αγκαλιά, παίζουν ή κοιμούνται μαζί με νεογέννητα μωράκια. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και πολύ γλυκό.

Αγκαλιά στο κρεβάτι με το σκυλάκι του. 

View this post on Instagram

Whooooo loves puppies and babies and babies and puppies and puppies and babies and babies and puppies…. in that order??!!

Keywords
Τυχαία Θέματα