H Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για την υιοθεσία και συγκινεί

09:28 21/6/2019 - Πηγή: iPop
Όχι δεν είναι πρώτη φορά που η ηθοποιός αναφέρεται στην απόφαση που πήρε με τον σύντροφό της να υιοθετήσουν παιδί, αλλά είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτει πως ενέπνευσε κι άλλο κόσμο ν’ ακολουθήσει αυτή την οδό.

H Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για την υιοθεσία στο TV Έθνος και συγκινεί. Η ηθοποιός μίλησε για τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την απόφασή της να υιοθετήσει παιδί, στέλνοντας ένα πολύ όμορφο μήνυμα:

Με όλη αυτήν τη διαδικασία ασχολούμαι 3,5 χρόνια. Το παιδί το έχουμε αρκετό καιρό μαζί μας. Αποφάσισα να το κάνω γιατί η χαρά που δίνω εγώ στο

παιδί και η προοπτική που του έδωσα, από εκεί που δεν είχε καμία προοπτική και η χαρά που έχει προσφέρει στην οικογένεια μου είναι τόσο μεγάλη, που θεώρησα ότι εμείς οι άνθρωποι που έχουμε μια μικρή επιρροή αν με έναν τρόπο μπορούμε να επηρεάσουμε έστω και έναν άνθρωπο, όπως με την πράξη αυτή που έκανα αυτό θα είναι η μεγαλύτερη νίκη. Ακόμα και ένα παιδάκι να έπαιρναν από ένα νοσοκομείο ή ένα ίδρυμα διαβάζοντας μια συνέντευξη μου, για μένα θα ήταν ένα μεγάλο κέρδος

Όταν κλήθηκε ν’ απαντήσει εάν οι γυναίκες την ρωτούν για τη διαδικασία της υιοθεσίας, η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε πως είναι μεγάλη χαρά της καθώς το κέρδισε αυτό, ενώ αποκάλυψε ότι τρία ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδιά της έστειλαν γράμμα στο θέατρο που έπαιζε.

Όπως είπε, έχει ήδη συναντηθεί μαζί τους και το ένα από αυτά ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η ηθοποιός μίλησε για την Πολυκατοικία, η οποία επιστρέφει στις οθόνες μας, κάνοντας γνωστό πως δεν της έχει γίνει σχετική συζήτηση, ενώ τόνισε πως εάν της έλεγαν να κάνει ένα guest, θα το έκανε με μεγάλη χαρά.

Όσον αφορά τα άλλα σχέδιά της, η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε πως θα είναι στην παράσταση «Top Girls» του Θωμά Μοσχόπουλου με τη Μαρία Καβογιάννη, την Αλεξία Καλτσίκη, την Αθηνά Αϊδίνη και τη Βίκυ Βολιώτη, ενώ τηλεοπτικά είχε κάποιες προτάσεις και ίσως κάνει κάτι εβδομαδιαίο μετά τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε τη συνέντευξη που είχε δώσει η Ευδοκία Ρουμελιώτη στο iPop.gr.

Το άρθρο H Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για την υιοθεσία και συγκινεί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα