Η τούλινη φούστα της Carrie Bradshaw επιστρέφει για το And Just Like That με μια σύγχρονη πινελιά!

18:03 29/8/2021 - Πηγή: iPop

Ως Carrie Bradshaw στο Sex and the City, η Sarah Jessica Parker φόρεσε πολλά ρούχα που οι θαυμαστές δεν θα ξεχάσουν ποτέ – από το John Galliano newspaper dress μέχρι το ανάποδο πουκάμισο της Chanel. Ίσως όμως το πιο αξιοσημείωτο και το πιο

αγαπημένο όλων μας ήταν το σύνολο που φορούσε κατά τη διάρκεια των τίτλων της σειράς: μια λευκή tutu ακριβώς πάνω από το γόνατο.

Οι φωτογραφίες που έχουν μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει, μας έχουν δώσει μια γεύση για το στιλ της Carrie στο σήμερα, 17 χρόνια μετά το Sex & The City. Aυτή την φορά, η διάσημη ηθοποιός αναδημιούργησε ένα από τα iconic looks της Carrie και είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένες!

Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Samantha στα νέα επεισόδια του “Sex and the City”

Η τούλινη φούστα της Carrie Bradshaw επέστρεψε!

Δύο δεκαετίες αργότερα, η Sarah Jessica Parker πήρε το look και του έδωσε ένα σύγχρονο twist. Αντί για μίνι εκδοχή, η oμάδα styling επέλεξε ένα maxi μήκος και αντικατέστησε τα stilettos της με ασπρόμαυρα ankle boots Chanel. To σύνολο συνδυάστηκε με μια πολύχρωμη, ριγέ μπλούζα και η Fendi τσάντα με παγιέτες σε μωβ χρώμα.

Splash News

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η ηθοποιός έδωσε μια γεύση από την αναβίωση της φούστας στο Instagram. “Τώρα και τότε. X, SJ”, έγραψε μαζί με ένα βίντεο της από τη μέση και κάτω με τη διάφανη tutu.

Οι νέες φωτογραφίες απ’ τα γυρίσματα του Sex and the City reboot είναι απλά wow! Δες τις 3 πρωταγωνίστριες σήμερα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Όλα όσα θες να ξέρεις για τα νέα επεισόδια Sex and the City

H Sarah Jessica Parker είναι και πάλι η Carrie Bradshaw. To ενδιαφέρον του κοινού είναι στραμμένο σε εκείνη και τα γυρίσματα του reboot του Sex & The City, ενώ κάθε τόσο sneak peaks έρχονται στη δημοσιότητα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η τούλινη φούστα της Carrie Bradshaw επιστρέφει για το And Just Like That με μια σύγχρονη πινελιά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα