Gmail: Τα δυναμικά emails σε iOS και Android είναι γεγονός

17:05 24/11/2019 - Πηγή: iPop

Η Google μόλις ανακοίνωσε ότι ενημέρωσε την mobile εφαρμογή Gmail τόσο για iOS όσο και Android έτσι ώστε να υποστηρίζουν πλέον τα δυναμικά emails. Τι είναι αυτά θα αναρωτιέσαι;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Google, το Gmail

πλέον υποστηρίζει τη λειτουργία Accelerated Mobile Pages (AMP), η οποία επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν, διαβάζουν και να λαμβάνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σαν να ήταν δυναμικές ιστοσελίδες και χωρίς να χρειάζεται ν’ ανοίγουν κάποιο εξωτερικό browser.

Τα δυναμικά emails άρχισαν να εμφανίζονται στην υπηρεσία Gmail απ’ τον περασμένο Ιούλιο και αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς το λανσάρισμα τους σε όλο τον κόσμο.

.@frederikhermann gives us a closer look at dynamic email in @gmail, including why you should be excited to use it for your business. https://t.co/GOI9X4uNqS https://t.co/X8q4pmVeJs

Google Small Business (@GoogleSmallBiz) November 13, 2019

Για να καταλάβουμε καλύτερα τι είναι τα δυναμικά emails, η Google μας δίνει μερικά παραδείγματα. Αρχικά, τα emails που λαμβάνεις μπορούν πλέον να μην είναι απλά ένα στατικό κείμενο, αλλά να ανανεώνονται για να βλέπεις και διαφορετικό περιεχόμενο, χωρίς να χρειάζεται να στείλεις νέο email.

Ένα ακόμη παράδειγμα είναι να απαντάς στις RSVP προσκλήσεις διάφορων εκδηλώσεων, να διαχειρίζεσαι τις συνδρομές και να απαντάς σε σχόλια σε ένα Google Doc, χωρίς να χρειάζεται να βγεις απ’ το email ή ακόμη και το Gmail app.

Σύμφωνα με τη Google, η λειτουργία αναμένεται σταδιακά στις εφαρμογές Gmail μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες, ενώ αυτή θα είναι ήδη ενεργοποιημένη στις συμβατές συσκευές.

Διάβασε ακόμη:

Πώς να στείλεις email με ημερομηνία λήξης στο Gmail!

Το άρθρο Gmail: Τα δυναμικά emails σε iOS και Android είναι γεγονός εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα