GNTM: Η κάθετη πασαρέλα των 30 μέτρων και οι αποχωρήσεις που απογοήτευσαν

10:00 2/10/2019 - Πηγή: iPop

Η πρώτη δοκιμασία του GNTM ήταν βουτιά στα βαθιά, κυριολεκτικά, αφού τα 24 κορίτσια που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το σπίτι κλήθηκαν να περπατήσουν κάθετα σε μια πασαρέλα 30 μέτρων, ενώ ήταν δεμένες με ειδικό εξοπλισμό. Ο φόβος των κοριτσιών ήρθε στο προσκήνιο με αποτέλεσμα δύο κορίτσια να μην καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη δοκιμασία και ν’ αποχωρήσουν. Ο λόγος για την Πόπη και την Κατερίνα απ’ το GNTM, οι οποίες αποχαιρέτησαν το reality μόδας πριν καλά καλά μπουν στο σπίτι.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή. Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τις κοπέλες να πηγαίνουν στο

σπίτι και να εγκαθίστανται στα δωμάτιά τους. Σ’ εκείνη τη φάση δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με την Ελευθερία, η οποία είχε μείνει χωρίς δωμάτιο, όμως, τελικά πήγε στο δωμάτια με την μια «κλίκα».

Απ’ το πρώτο μισάωρο του επεισοδίου έγιναν εμφανείς κάποιες γκρίνιες κι απαράδεκτα σχόλια, ενώ οι πρώτες κλίκες ήδη διαφαίνονται.

Στη συνέχεια, έκανε την εμφάνισή της η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συστήθηκε στα κορίτσια, ενώ τις προειδοποίησε ότι δεν έχει σκοπό να ζήσει περσινά σκηνικά με τσακωμούς, γκρίνιες και βρισιές.

Αφού εγκαταστάθηκαν, λοιπόν, για τα καλά στο σπίτι του GNTM, οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν για την πρώτη τους δοκιμασία. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άρχισε να κατεβαίνει από ύψος 30 μέτρων κάνοντας πασαρέλα, για να δείξει στα κορίτσια πώς είναι η κάθετη πασαρέλα που περιμένουν οι κριτές να δουν.

Πολλές απ’ τις κοπέλες τρομοκρατήθηκαν και μόνο στη σκέψη ότι θα κατέβουν 30 μέτρα ύψος δεμένες από σχοινιά και ο πανικός τους ήταν εμφανής.

Η Ζενεβιέβ προσπαθούσε όλη την ώρα να εμψυχώσει τα κορίτσια, αλλά και να τους στείλει το μήνυμα το ότι όσες κατέβηκαν δεν σημαίνει ότι τα πήγαν και καλά, με ορισμένες παίκτριες να ενοχλούνται απ’ τα σχόλιά της.

Η Ζενεβιέβ είπε:

Είπαμε ότι μετράει η προσπάθεια, αλλά δε θέλω να κάνετε give up ότι το έχετε κάνει ωραίο και να το έχετε κατέβει όλο με τον ποπό! Και μου είστε όλες χαρούμενες, yolo και μου έχετε κατέβει σαν σταφύλια οι περισσότερες. Μη τρελαθούμε! Είπαμε ωραία η προσπάθεια, αλλά δώστε λίγο πόνο!

Στη συνέχεια, σχολίασε πως θα πρέπει να γυμνάζονται παραπάνω για να έχουν δύναμη και στα πόδια.

Αμέσως, η Μαρτίνα είπε στην κάμερα της εκπομπής: «Η κυρία Ζενεβιέβ καταφέρνει πάντα τις ακατάλληλες στιγμές να μας δημιουργεί ακόμη περισσότερο εκνευρισμό, άγχος… δε ξέρω πώς να το πω! Μας είπε βασικά ότι δεν είμαστε γυμνασμένες, κάτι το οποίο δεν ισχύει, τα περισσότερα κορίτσια γυμναζόμαστε! Πόσω μάλλον η Σήλια, η οποία κάνει 4 ώρες την ημέρα γυμναστική! Ήταν καθαρά άτοπο αυτό που είπε!».

Αποχώρησαν Πόπη και Κατερίνα απ’ το GNTM

Πολλές κοπέλες δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά όλες έκαναν τη δοκιμασία εκτός απ’ την Πόπη και την Κατερίνα, οι οποίες δεν κατάφεραν να κατέβουν παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Έτσι, η Βίκυ Καγιά τους ανακοίνωσε ότι δυστυχώς πρέπει ν’ αποχωρήσουν απ’ το show καθώς δεν έφεραν εις πέρας την αποστολή.

Πρόκειται για δύο απ’ τις αγαπητές παίκτριες στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στους κριτές, γι’ αυτό και η αποχώρησή τους απογοήτευσε πολύ κόσμο.

Όσον αφορά τις καλύτερες, η Κωνσταντίνα και οι Ελευθερία ήταν εκείνες που αναδείχθηκαν οι πιο άνετες, με την πρώτη να είναι η νικήτρια της δοκιμασίας και να παίρνει το αβαντάζ για την επόμενη φορά.

Δες το trailer της Τρίτης με τη δοκιμασία με φίδια:

Δες εδώ όλες τις κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM:

Ποιες είναι οι υποψήφιες του GNTM; Η επίσημη φωτογράφιση!

Το άρθρο GNTM: Η κάθετη πασαρέλα των 30 μέτρων και οι αποχωρήσεις που απογοήτευσαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα