GNTM: Έγινε η ανατροπή και αποχώρησαν δύο παίκτριες

10:16 10/12/2019 - Πηγή: iPop

Η διπλή αποχώρηση απ’ το GNTM είναι γεγονός. Κωνσταντίνα και Πόπη αποχαιρέτησαν το παιχνίδι, αφού οι κριτές θεώρησαν πως και οι δύο προσπάθειες δεν ήταν αντάξιες του επιπέδου.

Τα εννέα κορίτσια είχαν να αντιμετωπίσουν μια αρκετά απαιτητική δοκιμασία, αφού κλήθηκαν να πρωταγωνιστήσουν σε ένα διαφημιστικό σποτ για λάδι σώματος.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου ήταν στο πλευρό τους και τους ανακοίνωσαν πως θα έχει η κάθε μια δύο προσπάθειες.

Το disavantage που μπορούσε να εκμεταλλευτεί η Μαρία σε βάρος κάποιας διαγωνιζόμενης ήταν

ότι αυτό το κορίτσι θα είχε μόνο μια ευκαιρία για να βρει τη σωστή λήψη. Η Μαρία, που είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, διάλεξε την Κωνσταντίνα.

Το αποτέλεσμα των κοριτσιών δεν ικανοποίησε τη Ζενεβιέβ, την Ηλιάνα και την Έλενα, ωστόσο, όλοι περίμεναν το τι θα πουν οι κριτές στο πλατό.

Η διπλή αποχώρηση απ’ το GNTM

Τα εννέα κορίτσια βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή για να ακούσουν όσα έχουν να τους πουν.

Η Κωνσταντίνα ήταν απ’ τα πρώτα κορίτσια που βρέθηκαν μπροστά στους κριτές. Οι κριτές έμαθαν ότι σκόνταψε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ η Βίκυ Καγιά της τόνισε πως αυτό θα μπορούσε να της κοστίσει την πορεία της στο παιχνίδι, αφού δεν είχε δεύτερη προσπάθεια. Σ’ εκείνο το σημείο η Κωνσταντίνα ξέσπασε σε κλάματα.

Στην συνέχεια, απέναντι στους κριτές βρέθηκε η Πόπη, η οποία επίσης δεν άκουσε θετικά σχόλια. Ο Δημήτρης Σκουλός μάλιστα χαρακτήρισε το βίντεό της ως «άχρωμο και άοσμο», ενώ «δεύτερο» το χαρακτήρισε ο Άγγελος Μπράτης. Η Πόπη απ’ την πλευρά της δεν έδειξε να στεναχωριέται αλλά να εκνευρίζεται έντονα, αφού αναγνώρισε τα λάθη αλλά βρήκε και θετικά σημεία στο βίντεο.

Tην καλύτερη φωτογραφία πήραν η Κάτια και η Κέισι, μιας και είχαν τα καλύτερα βίντεο.

Αμέσως μετά, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τη διπλή αποχώρηση απ’ το GNTM, λέγοντας πως από το παιχνίδι αποχωρούν δύο κοπέλες και συγκεκριμένα η Πόπη και η Κωνσταντίνα.

Εντύπωση έκανε μια δήλωση της Κωνσταντίνας λίγο πριν κλείσει πίσω την πόρτα στο σπίτι του GNTM:

Πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει και θα ήθελα να κερδίσει η Μαρία! Παρά τις αντιπαραθέσεις μας, παρά τα νεύρα, παρά τη συμπεριφορά της που πολλές φορές είναι αντιεπαγγελματική, πολλές φορές δεν είναι καθόλου σωστή. Όμως είναι ένα πολύ φρέσκο κορίτσι, είναι πολύ ξεχωριστή και έχει πάρα πολύ ανάγκη τα χρήματα! Κι εγώ αν κέρδιζα θα ήμουν διατεθειμένη να της δώσω τα μισά χρήματα για την εγχείρηση στο χέρι της! Είναι ένα κορίτσι που τα χρειάζεται και τα έχει ανάγκη

Δες το trailer της Τρίτης:

Δες ακόμα:

Αλλάζει το πρόγραμμα στο GNTM και αυξάνονται τα επεισόδια

Το άρθρο GNTM: Έγινε η ανατροπή και αποχώρησαν δύο παίκτριες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα