Γιαγιά και εγγονός δείχνουν τι θα πει ευτυχία!

19:05 9/12/2019 - Πηγή: iPop

Γιαγιά και εγγονός δείχνουν πως είναι να περνάς πραγματικά ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου και να είσαι ευτυχισμένος. Ντύνονται με τα πιο ωραία κοστούμια και φωτογραφίζονται, ενώ φυσικά διαθέτουν και Instagram Account!

Η συγκεκριμένη γιαγιά μαζί με τον εγγονό της έχουν μια ιδιαίτερη σχέση, είναι σαν δύο φίλοι! Η 93χρονη Pauline και ο 27χρονος εγγονός της Ross Smith τα τελευταία 6 χρόνια έχουν αποφασίσει να το ζήσουν λίγο διαφορετικά.

Να μην

έχουν την κλασική σχέση γιαγιάς και εγγονού, αλλά κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν μαζί και να δείχνουν πόση τρέλα κρύβουν μέσα τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος για τις ανάγκες μιας εργασίας στη σχολή του χρησιμοποίησε τη γιαγιά του σ’ ένα απ’ τα videos που έπρεπε να γυρίσει. Το video έγινε viral και από τότε όλα άλλαξαν.

Οι δυο τους έγιναν «partners-in-crime» και ξεκίνησαν να κάνουν φωτογραφήσεις και videos μαζί, φορώντας υπέροχα κοστούμια, κάθε φορά με κάποιο διαφορετικό concept!

Πόσους followers έχουν; Κάτσε καλύτερα πριν διαβάσεις τα νούμερα: 892k Youtube subscribers, 2.7 εκατ. followers στο Instagram και 9 εκατ. Facebook likes.

Γιαγιά και εγγονός όχι απλώς δεν έχουν βαρεθεί αυτό που κάνουν, αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και καλύτεροι, ενώ και οι δύο φαίνεται πως το απολαμβάνουν, αφού εκτός από το ότι γίνονται viral, περνούν ποιοτικό χρόνο, αποδεικνύοντας τι σημαίνει ευτυχία!

Τα concepts τους κυμαίνονται από χριστουγεννιάτικα και του Αγίου Βαλεντίνου, μέχρι θεματικά από ταινίες, όπως Avengers, Up!, Toy Story και πολλά ακόμα!

Απόλαυσέ τους και μην ξεχάσεις να τους κάνεις follow για να βλέπεις ό,τι νέο ανεβάζουν!

ΥΓ: Μην ξεχάσεις να δεις το video απ’ το Lion King, θα κλάψεις απ’ τα γέλια!

View this post on Instagram

IT’S GAME DAY! I can’t believe grandma is playing today! She’s gonna crack skulls! Let’s go Buckeyes! @chaseyoung_ & @jk.dobbins2 time to eat

Keywords
Τυχαία Θέματα