Έκλεισε η ημερομηνία για τον τελικό του The Voice!

20:15 9/12/2019 - Πηγή: iPop

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του The Voice έχει ήδη ξεκινήσει… ενώ όπως φαίνεται η ημερομηνία έχει «κλειδώσει».

Την ανακοίνωση για τον τελικό του The Voice έκανε ο Γιώργος Λιάγκας από την εκπομπή του. Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο τελικός βρίσκεσαι προ των πυλών και όλοι ανυπομονούν να δουν ποια φωνή θα αναδειχθεί η καλύτερη και θα κερδίσει στο διαγωνισμό τραγουδιού!

Ο  τελικός του The Voice

θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου την Κυριακή. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας την Παρασκευή και την Κυριακή θα δούμε live τους Ημιτελικούς.

Την επόμενη εβδομάδα,την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, ο οποίος θα είναι live, ενώ την Παρασκευή δεν θα έχει επεισόδιο.

Τα Cross Battles μέχρι τον τελικό…

Να σημειώσουμε πως τα live του The Voice ξεκίνησαν την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου με το πρώτο επεισόδιο των Cross Battles.

Υποψήφιοι από διαφορετικές ομάδες ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή και ο καθένας ερμηνεύει το δικό του τραγούδι. Το κοινό ψηφίζει ποιος θα συνεχίσει και η μάχη ανάμεσά τους και πάνω στο stage είναι δυνατή. Ο καθένας δίνει το 100% του εαυτού του και κάνει ότι μπορεί για να διακριθεί.

Οι παίκτες, λοιπόν, αναμετρώνται ανά δύο, κάθε φορά από διαφορετικό coach και τελικά το κοινό είναι αυτό που επιλέγει ποιος θα περάσει στη φάση των ημιτελικών και θα συνεχίσει τη μάχη.

Και μερικές φορές η διαφορά τους κρίνεται στον… πόντο,  ακόμη και στο 2% κάτι που αυξάνει το ενδιαφέρον και την αγωνία τόσο των τηλεθεατών, όσο και των παικτών και των κριτών.

Γιατί ας μην ξεχνάμε πως μεγάλος είναι και ο «ανταγωνισμός» ανάμεσα στους τέσσερις κριτές, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς, οι οποίοι θέλουν να δουν τους παίκτες τους στους ημιτελικούς αλλά και στον τελικό.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, λοιπόν, συντονιζόμαστε για να απολαύσουμε τον  μεγάλο τελικό σε ζωντανή μετάδοση.

Δείτε τι έγινε στον τελικό του Final Four:

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του The Final Four! (Video)

Το άρθρο Έκλεισε η ημερομηνία για τον τελικό του The Voice! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα