Find your friends …δώσε το στίγμα σου και μείνε ασφαλής!

20:30 12/11/2014 - Πηγή: iPop

Η χρήση του app Find your friends είναι να μοιράζεσαι με τους φίλους σου την τοποθεσία σου και εκείνοι την δική τους. Εμείς, θα σου προτείνουμε μία πραγματικά χρήσιμη λειτουργία του. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή, μαζί με τα άτομα της οικογένειας σου (και μόνο αυτούς καθώς θεωρούμε αρκετά creepy να ξέρουν οι φίλοι σου που είσαι 24 ώρες το 24ωρο) και επέτρεψε τους να ξέρουν για λόγους ασφαλείας που βρίσκεσαι!

Κατεβάζεις, λοιπόν, την εφαρμογή δωρεάν, φτιάχνεις

ένα mini profile δίνοντας όνομα (μπορείς και ψευδώνυμο) και ένα email και ψάχνεις μέσω email ή social networks να βρεις αυτούς που θέλεις να συνδεθείς. Έτσι, ανα πάσα στιγμή σου εμφανίζει με μεγάλη ακρίβεια που βρίσκονται όσοι έχεις γίνει «φίλος» μαζί του, που βρίσκονται και αντίστοιχα τους δείχνει που βρίσκεσαι και εσύ! Έχεις βεβαίως την επιλογή να μην δείχνει που βρίσκεσαι ώστε να έχεις τις προσωπικές σου στιγμές! Το θετικό μ αυτή την εφαρμογή είναι πως λειτουργεί στο background του κινητού σου και δεν χρειάζεται να την έχεις ανοικτή για να σε βρουν οι άλλοι! Επίσης, μπορείς να επιλέξεις να σε ενημερώνει η εφαρμογή για την αλλαγή τοποθεσίας κάποιου «φίλου» σου!

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο apple store και μπορείς να βρεις μία παρόμοια εφαρμογή την find your friends! (ναι η διαφορά είναι το θαυμαστικό) στο play store!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Find your friends …δώσε το στίγμα σου και μείνε ασφαλής! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα