Πώς μπορείς να τραβήξεις το burger της διαφήμισης με ένα iPhone

19:32 12/11/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις παρατηρήσει πόσο τέλεια και λαχταριστά μοιάζουν τα burger της διαφήμισης; Ζουμερά, φρέσκα, καλοφτιαγμένα και με υπέροχα υλικά. Όταν, όμως, πάρεις κάποιο burger μάλλον το περιεχόμενο της συσκευασίας σε απογοητεύει. Το burger είναι εμφανώς μικρότερο, ζαρωμένο, τα υλικά πασαλειμμένα και στραβοβαλμένα. Για να μη μιλήσουμε για τις πατατές που είναι όλες λυγισμένες και υγρές. Βέβαια, θα μας πεις με το δίκιο σου σε ένα στομάχι

θα καταλήξουν. Και θα έχεις απόλυτο δίκιο.

Μόνο που η τέχνη του food photography μπορεί να κάνει θαύματα και αυτό πρέπει να το αποδεχτούμε. Η διαφήμιζει το γνωρίζει καλά και το αξιοποιεί δεόντως. Γι” αυτό και τα γυρίσματα ενός διαφημιστικού είναι υπερπαραγωγή, κρατάνε ώρες και χρειάζονται άλλες τόσες ώρες επεξεργασίας στο Photoshop.

Η ομάδα του DigitalRev TV πήρε την πρωτοβουλία να φέρεις εις πέρας την εξής προκληση: να φωτογραφίσει ένα burger με όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας ένα iPhone. Εντάξει, για να είμαστε δίκαιοι και 2 iPads και μερικά χαρτιά. Για τις ανάγκες της «διαφήμισης» χρησιμοποιήθηκαν πολλά διαφορετικά burger, μέχρι να βρεθούν τα τέλεια υλικά που θα πρωταγωνιστούσαν στο γύρισμα. Προειδοποίηση: υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πεινάσεις βλέποντας το video.

The post Πώς μπορείς να τραβήξεις το burger της διαφήμισης με ένα iPhone appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα