Error! Η Ελένη Μενεγάκη αγνοείται από το site του Alpha

13:49 16/10/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί η όμορφη παρουσιάστρια να αποχώρησε από την τηλεόραση την 1η Ιουλίου, όμως μέχρι τώρα είχαμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τις εκπομπές της στο διαδίκτυο. Πλέον, όμως, εξαφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη από το site του Alpha.

Πριν μερικούς μήνες μας αποχαιρέτησε στον αέρα της εκπομπής της με δάκρυα, συγκίνηση και υπέροχα λόγια. Όσο

έλειπε από την τηλεόραση και τον Alpha μπορούσαμε να την απολαύσουμε τόσο μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, όσο και βλέποντας τις παλιές της εκπομπές στο διαδίκτυο. Μερικούς, μάλιστα, η Ελένη τους συντρόφευε μέσα από τις παλιές της εκπομπές στο επίσημο site του Alpha, ωστόσο φαίνεται πως πλέον κάτι έχει αλλάξει.

Το Πρωινό της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε ότι εξαφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη από το site του Alpha. Για την ακρίβεια όχι η ίδια, αλλά οι εκπομπές της.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της και το σημαντικό μήνυμά της με το οποίο λίγοι ασχολήθηκαν!

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό, ο Alpha εξαφάνισε από το επίσημο site του όλες τις εκπομπές της όμορφης παρουσιάστριας και πλέον η σελίδα γράφει «E404 error».

«Χρειάστηκα κάτι από το site του Alpha και δεν υπάρχει η “Ελένη”. Αν μπει κάποιος αυτή τη στιγμή, θα δει και τις εκπομπές της Βίκυς Χατζηβασιλείου, που έχει φύγει από τον Alpha, θα δείτε και τις εκπομπές του “World Party” και τις εκπομπές του Βασίλη Καλλίδη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής.

Η συζήτηση συνεχίστηκε ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας συμπλήρωσε πως «το βράδυ της εκδήλωσης για την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, υπήρχε σαφή οδηγία προς τα συνεργία του Alpha, ότι πηγαίνουμε και καλύπτουμε την εκδήλωση, αλλά δεν παίρνουμε δηλώσεις από την Ελένη Μενεγάκη. Και σύμφωνα με όσα είπε πριν λίγο ο Νίκος Παρτσώλης, υπάρχει μία “ενιαία γραμμή” ότι δεν θέλουν καμία διασύνδεση του brand Alpha με την Ελένη Μενεγάκη αυτή τη στιγμή».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Error! Η Ελένη Μενεγάκη αγνοείται από το site του Alpha εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Error, Ελένη Μενεγάκη, Alpha,Error, eleni menegaki, Alpha