Αν κάνεις αυτό το λάθος μετά από έναν χωρισμό, τότε καμία σχέση σου δε θα επιβιώσει

13:07 16/10/2020 - Πηγή: iPop

Χώρισες και μετά; Τι; Η ζωή δεν τελειώνει μετά τον χωρισμό κι εσύ θα συνεχίσεις την καθημερινότητά σου. Ωστόσο, έχεις σκεφτεί πως ίσως κάνεις κάποιο λάθος μετά από έναν χωρισμό και δεν συνεχίζεις σωστά τη ζωή σου;

Ο χωρισμός για άλλους πονάει πολύ, για άλλους όχι και τόσο κι αυτό εξαρτάται από πολλά, όπως το πόσο είχες δεθεί με τον σύντροφό σου. Δε θα σταθούμε εκεί, όμως, αφού ο καθένας αντιμετωπίζει την κατάσταση αυτή με τον δικό του τρόπο κι αν πιστεύεις πως ο δικός σου σε βοηθάει να ξεπεράσεις τον πρώην σου -γιατί πρώην είναι πλέον- και να πας παρακάτω, τότε μπράβο σου!

Ωστόσο,

είναι κάτι πολύ σημαντικό που έχουμε να σου πούμε πρόσεξέ το πολύ πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις παρακάτω, γιατί κι εσύ κάνεις ένα λάθος μετά από έναν χωρισμό που πρέπει να διορθώσεις. Και λέμε “πρέπει” γιατί πραγματικά χρειάζεται να το διορθώσεις, διότι καλό σε σένα θα κάνει και στις σχέσεις σου από ‘δω και πέρα.

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή. Χωρίζεις, αντιδράς με τον δικό σου τρόπο και μετά από καιρό λίγο ή πολύ προχωράς σε μια επόμενη σχέση, σ’ ένα ακόμα φλερτ. Και να που κάπου έκανες λάθος και δεν το κατάλαβες.

Πού όμως; Πού έκανες λάθος;

Pexels

Όταν χωρίζεις, χωρίζεις για κάποιον λόγο, κάτι δεν πήγε καλά σε αυτή τη σχέση. Αν δεν κάνεις μια ενδοσκόπηση και δεν δεις τι πήγε καλά και τι όχι, τα λάθη τα δικά σου, τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα κατά τη διάρκεια της σχέσης, από την αρχή μέχρι το τέλος, τότε πώς λες ότι προχωράς παρακάτω;

Δεν τα κάνεις όλα τέλεια, κανένας δεν είναι τέλειος, όσο κι αν το θες και το θέλουμε όλοι μας, και μες τη σχέση δεν έκανε μόνο ο σύντροφός λάθη, έκανες κι εσύ, είτε σοβαρά λάθη είτε όχι και τόσο. Στόχος σου, όμως, πάντα πρέπει να είναι η βελτίωση και εν γένει και σε αυτόν τον τομέα. Γιατί αν δεν βελτιωθείς εσύ και δεν καταλάβεις τα λάθη σου, τότε σίγουρα θα τα ξανακάνεις και στις επόμενες σχέσεις σου.

Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες και οδηγεί σε χωρισμό!

Από το να προχωρήσεις, λοιπόν, κατευθείαν τη ζωή σου και να αρχίσεις να φλερτάρεις, προτίμησε πρώτα να σκεφτείς σοβαρά, να κάνεις μια ενδοσκόπηση κι ύστερα να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση, ώστε να μην κάνεις πάλι τα ίδια λάθη.

Δεν είναι εύκολο να παραδέχεσαι τα λάθη σου, όμως πρέπει να το κάνεις, τουλάχιστον στον εαυτό σου, αν θες να έχεις κάποια στιγμή μία σχέση για την οποία θα αξίζει να προσπαθήσεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αν κάνεις αυτό το λάθος μετά από έναν χωρισμό, τότε καμία σχέση σου δε θα επιβιώσει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα