Emily in Paris: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer της 3ης σεζόν και η Lily Collins έρχεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα

20:02 30/11/2022 - Πηγή: iPop

Το Netflix μας ετοιμάζει ένα μικρό δωράκι για τα Χριστούγεννα και δεν είναι άλλο από τα νέα επεισόδια του «Emily in Paris»! Μάλιστα, κυκλοφόρησε το official trailer το οποίο μας δίνει μία μικρή γεύση από τις περιπέτειες και το ερωτικό τρίγωνο της Emily. Ειλικρινά, δεν μπορούμε να περιμένουμε

άλλο!

Το Netflix κυκλοφόρησε πριν από λίγο το νέο trailer για την 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς, όλα τα επεισόδια της οποίας θα κυκλοφορήσουν στις 21 Δεκεμβρίου.

Κάνουμε ένα tour στις γωνιές του Παρισιού όπου έχει γυριστεί το Emily in Paris!

Emily in Paris – Trailer: Όλα όσα θα γίνουν στην 3η σεζόν

Το νέο trailer αποκαλύπτει πως η Emily συνεχίζει να εργάζεται στη δουλειά των ονείρων της σε μια γαλλική εταιρεία marketing, ενώ παράλληλα ασχολείται με νέα δράματα, ρομάντζα και φιλίες. Παρέα με την εκπληκτική γκαρνταρόμπα της, η ηρωίδα της Collins εξερευνά την ύπαιθρο, συγκλονίζεται από αυτοκίνητα, παίζει με δύο αγόρια και ναι, μαθαίνει και γαλλικά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

«Το να μην επιλέγεις είναι μία επιλογή;» Λέει η Emily, μεταφράζοντας μια πρόταση στην τάξη των γαλλικών της, διευκρινίζοντας ποια θα είναι η κεντρική ιδέα της νέας σεζόν.

Η τρίτη σεζόν βρίσκει την Emily σε ένα σταυροδρόμι, επιλέγοντας ανάμεσα σε εραστές και επαγγελματικές ευκαιρίες. Μπορεί να τα διαχειριστεί όλα αυτά ταυτόχρονα; Au contraire, η Emily θα πρέπει να αποφασίσει πώς θέλει να εξελιχθεί το γαλλικό της μέλλον, επιλέγοντας ανάμεσα σε δύο διαφορετικά μονοπάτια.

Το Emily in Paris επιστρέφει με άρωμα Ελλάδας! Η Lily Collins θα φορά δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Το «Emily in Paris» είναι παραγωγή των MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions και Jax Media. Τον Ιανουάριο, το Netflix επιβεβαίωσε ότι η τέταρτη σεζόν της σειράς θα ξεκινήσει τα γυρίσματα μετά την κυκλοφορία της επερχόμενης τρίτης σεζόν.

Emily in Paris – Trailer: Μπορείς να δεις το trailer εδώ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Emily in Paris: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer της 3ης σεζόν και η Lily Collins έρχεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα