Dr. Facebook, ο καλύτερος ψυχολόγος!

19:31 20/8/2014 - Πηγή: iPop

Έχει γίνει μόδα να πηγαίνουμε πλέον σε ψυχολόγους είτε έχουμε θέματα, είτε όχι. Αν δεν έχεις ψυχολόγο ο Dr. Facebook είναι εδώ για σένα! Θα ακούσεις ακριβώς αυτό που θες και θα βρεις γιατρειά για όλες σου τις ψυχολογικές ασθένειες.

Σήμερα, ο καλύτερος ψυχολόγος που θα μπορούσες να έχεις λέγεται Dr. Facebook και δέχεται επισκέψεις 24 ώρες το 24ωρο. Έχει και group

therapy στη περίπτωση που δεν θες να είσαι μόνος σου. Μπορείς να του μιλήσεις για όποιο θέμα θέλεις και αυτός θα στείλει άτομα να σε ενισχύσουν ψυχολογικά. Γιατί έτσι λειτουργεί ο Dr. Facebook. Ποτέ δεν σου μιλάει ο ίδιος αλλά σου στέλνει μικρά «ψυχολογάκια» για να σε βοηθήσουν.

Αν χώρισες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βάλε στο τοίχο σου το αγαπημένο σου τραγούδι με μία περιγραφή που θα δείξει τη ψυχολογική σου κατάσταση και εσωτερική σαπίλα, που θυμίζει σελίδες από βιβλία του Edgar Allan Poe. Θα έρθουν τα «ψυχολογάκια» που λέγαμε πριν και θα σου σχολιάσουν από κάτω με διάφορα θετικά σχόλια για να κερδίσουν ένα Like. Ο Top Commenter στα status σου έχει γίνει ο Καψούρ Άκης και αυτό γιατί είναι πάντα εκεί για να σε στηρίξει ψυχολογικά. Δεν νοιάζεται απλά θέλει να πάρει κάτι από εσένα. Ξέρουμε και οι δύο πολύ καλά τι είναι αυτό.

Φίλη αναγνώστρια. Όταν είσαι πιο ευάλωτη από ποτέ, σαν τον Παντελίδη, παραμονεύουν σαν καλικάντζαροι οι κλαρίν-ο-γαμπροί για να σε ρίξουν. Πρέπει να τους προσέχεις, αν και μπορείς να τους διακρίνεις πολύ εύκολα από το V μπλουζάκι. Βέβαια, τελευταία δεν υπάρχουν και πολλά, καθώς κατάλαβαν πως γίνονται αμέσως αντιληπτοί και λόγω καλοκαιριού φοράνε ξεχειλωμένα αμάνικα. Πρόσεχε! Θέλουν το κακό σου.

Τέλος, μπορείς να λύσεις το πιο σημαντικό ψυχολογικό πρόβλημα, αυτό της μοναξιάς. Θα βρεις από φουσκωτούς wannabe Vin Diesel και The Rock (ανάλογα πια απόχρωση του φουσκωτού σου αρέσει) μέχρι τον πιο τελευταίο Hipster λαπά που νομίζει πως έχει λαδωμένο μαλλί (με φυσικό ελαιόλαδο) και είναι ίδιος με το Robert Pattinson στο Remember Me. Το μόνο που έχουν ίδιο ελπίζω να είναι το τέλος τους. Διάλεξε προσεκτικά.

Αυτά μπορεί να κάνει προς το παρόν ο Dr. Facebook. Δεν ξέρω αν θα μας δώσει και άλλες δυνατότητες αλλά ελπίζω πως κάποια στιγμή θα μας αφήσει να μπορούμε πέρα από το να σκουντήξουμε, να μπορούμε να χαστουκίσουμε και κάποιον.

The post Dr. Facebook, ο καλύτερος ψυχολόγος! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα