Θα άφηνες το σκύλο σου σε πανσιόν για σκύλους;

15:31 20/8/2014 - Πηγή: iPop

Κανόνισες να πας ένα ταξίδι που θα διαρκέσει αρκετές μέρες και δυστυχώς αυτή τη φορά δεν μπορείς να πάρεις μαζί το σκύλο σου. Οι φίλοι σου λείπουν όλοι σε διακοπές και έτσι δε θα μπορέσει κανείς να σου κάνει την εξυπηρέτηση να τον κρατήσει. Μην μου αγχώνεσαι υπάρχουν ειδικές πανσιόν για σκύλους που μπορούν να φιλοξενήσουν και να περιποιηθούν το σκύλο σου όσες μέρες επιθυμείς.

Τι θα πρέπει, όμως, να κάνεις πριν τον πας σε πανσιόν για σκύλους;Αρχικά θα πρέπει να σου τονίσουμε πως δεν μπορείς να πας και να αφήσεις
το σκύλο σου στην πρώτη πανσιόν για σκύλους που θα βρεις όταν θα googlaρεις. Σκέψου εσύ θα πήγαινες σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο έβρισκες πρώτο; Ποτέεεε! Οπότε μη κάνεις το ίδιο για τον τετράποδο αγαπημένο σου.
Βρες, λοιπόν, αρκετές πανσιόν για σκύλους και επισκέψου τες. Έτσι, θα δεις και φυσικά θα κρίνεις εσύ που ξέρεις αν είναι το κατάλληλο μέρος για να εμπιστευτείς να αφήσεις το σκύλο σου. Θα καταλάβεις αν πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές καθαριότητας αλλά και φιλοξενίας.Μην ξεχάσεις να πάρεις το σκύλο σου παρέα στην επίσκεψη για να διερευνήσετε μαζί το χώρο. Θα δεις αν νιώθει άνετα στο νέο του προσωρινό σπίτι και αν θα μπορέσει να αντέξει τόσες μέρες εκεί.Αφού, λοιπόν, ελέγξεις ότι όλα στη πανσιόν για σκύλους λειτουργούν, όπως ακριβώς πρέπει ήρθε η ώρα να φτιάξεις βαλίτσα στο «παιδί» σου. Βάλε του μέσα τα απαραίτητα! Τις αγαπημένες του λιχουδιές, τα παιχνίδια του και ενημέρωσε τους υπεύθυνους για τις διατροφικές του συνήθειες.Αν ο σκύλος σου δεν έχει συνηθίσει να σε αποχωρίζεται και θυμάσαι τότε που τον είχες αφήσει στη μαμά σου ότι έκλαιγε και γαύγιζε συνεχώς σου έχουμε ένα κόλπο. Μέσα στην βαλίτσα του βάλε του μία μπλούζα σου που θα την έχεις φορέσει και θα έχει το άρωμα σου. Το σκυλί σου θα τη μυρίζει και θα σε νιώθει κοντά του ακόμα και αν βρίσκεται αμέτρητα χιλιόμετρα μακριά.

The post Θα άφηνες το σκύλο σου σε πανσιόν για σκύλους; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα