#DetoxYourFeed: Μητέρες δίνουν τοξικές συμβουλές στις έφηβες κόρες τους

18:42 3/5/2022 - Πηγή: iPop

Μπορεί ο τίτλος να σε μπέρδεψε, αλλά συνέχισε να διαβάζεις για να καταλάβεις πού οδηγεί… Το Dove μας έχει συνηθίσει σε καμπάνιες που στέλνουν το σωστό μήνυμα και το #DetoxYourFeed είναι μια ακόμα απόδειξη.

Στη διεθνή καμπάνια του Dove, έφηβες κοπέλες έρχονται αντιμέτωπες με τις τοξικές συμβουλές ομορφιάς στα social media. Συγκεκριμένα, με την τεχνολογία deepfake που χρησιμοποιήθηκε στο σποτ, οι νεαρές κοπέλες και οι μητέρες τους βλέπουν πόσο αρνητικά μπορούν να επιδράσουν την αυτοπεποίθηση οι beauty

influencers.

Αρχικά, βλέπουμε τις κοπέλες και τις μητέρες να μιλούν στην κάμερα για την επίδραση των influencers, με πολλά κορίτσια να λένε πως δέχονται θετική επίδραση από αυτά τα άτομα. Αμέσως μετά, βλέπουμε περιεχόμενο από social media feeds και τα πρότυπα ομορφιάς που προβάλλονται εκεί.

Οι μητέρες στη συνέχεια εμφανίζονται να δίνουν ανάλογες τοξικές συμβουλές για σκευάσματα και επεμβάσεις στις κόρες τους…

Τα έφηβα κορίτσια παραδέχονται ότι έχουν δει τέτοιο περιεχόμενο στα social media και έτσι μετά οι μητέρες αξιολογούν την επίδρασή του.

Η μεγαλύτερη επίδραση για ένα κορίτσι θα είναι πάντα οι γονείς

Δες το σποτ της καμπάνιας #DetoxYourFeed:

#FiltersAreUnhealthy: Το νέο TikTok trend που αποκαλύπτει επιτέλους το αληθινό μυστικό της ομορφιάς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο #DetoxYourFeed: Μητέρες δίνουν τοξικές συμβουλές στις έφηβες κόρες τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα