Met Gala 2022: Το κολιέ των 6,6 εκατ. δολαρίων και η αναβίωση της Marilyn Monroe – Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς

12:31 3/5/2022 - Πηγή: iPop

Είτε το αποκαλείς το party της χρονιάς, είτε τα Όσκαρ της μόδας, το Met Gala είναι μια αξέχαστη βραδιά κι εμείς είμαστε εδώ για να σχολιάσουμε τις αγαπημένες μας εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί! Η αλήθεια είναι πως οι αγαπημένοι μας star για άλλη μία φορά ήταν εντυπωσιακοί και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν μέσα στο θέμα! Σε ένα

βράδυ, λοιπόν, επιστρέψαμε στην «Golded Age» εποχή και νιώσαμε υπέροχα!

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Blake Lively, ο Ryan Reynolds, ο Lin-Manuel Miranda και η Regina King και εννοείται πως με αυτούς τους ανθρώπους στην σκηνή, η βραδιά δεν θα μπορούσε να μην είναι εντυπωσιακή! Στο κόκκινο χαλί, είδαμε υπέρλαμπρα ρούχα, περίπλοκα κεντήματα και χρυσούς κορσέδες, με τους καλεσμένους μας να προσπαθούν να παραμείνουν μέσα στο θέμα «Gilded Glamour». Ποιοι το έκαναν με επιτυχία;

Αρχικά πρέπει να σου υπενθυμίσουμε τι σημαίνει «Gilded Glamour». Σημαίνει υπερβολή — αλλά μια υπερβολή βαθιά ριζωμένη στην παράδοση. Σημαίνει, επίσης, φορέματα μέχρι το πάτωμα για τις γυναίκες και μαύρο σακάκι ή παλτό με ουρές για τους άνδρες. Ας δούμε, λοιπόν, τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς!

Εμφανίσεις Met Gala 2022: Οι σταρ που μας εντυπωσίασαν!Khloé Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner

Μπαίνοντας στην ρόλο της «Golded Age», οι αγαπημένες μας αδερφές έκαναν μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση. Η Khloé Kardashian έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα Moschino με 540.00 χάντρες, μαζί με τις αδερφές Kylie Jenner σε Off-White φόρεμα, που έμοιαζε με νυφούλα, και την Kendall Jenner που επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο Prada.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celebrity Room (@celebrity_room___)

Billie Eilish

Η Billie Eilish ανήκει στα αστέρια της βραδιάς, καθώς έφερε την λάμψη του «Golded Age» στο προσκήνιο. Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια πέτυχε ακριβώς το θέμα, φορώντας ένα κορσέ της Gucci και ναι! Δεν είναι σε μαύρο χρώμα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dm for promo/ads (@billiellich)

Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker, επίσης, έκανε ένα μεγάλο βήμα πίσω στο χρόνο και επέλεξε για την εμφάνισή της ένα ασπρόμαυρο ballgown Christopher John Rogers. Με αυτή την επιλογή τίμησε την πρώτη μαύρη γυναίκα σχεδιάστρια στον Λευκό Οίκο, την Elizabeth Hobbes Keckley.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Did you clock that? (@didyouclockthat)

Blake Lively

Η Blake Lively απέτισε φόρο τιμής στην αρχιτεκτονική της Νέας Υόρκης με ένα αστραφτερό φόρεμα που μεταμορφώθηκε καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί του Met Gala το βράδυ της Δευτέρας, 2/5. Για το θέμα «Gilded Glamour», η αγαπημένη μας επέλεξε ένα εντυπωσιακό και πληθωρικό φόρεμα Versace, εμπνευσμένο από το σχέδιο Art Deco και τις λεπτομέρειες από τα πιο διάσημα ορόσημα της Νέας Υόρκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Island Magazine (@vanityislandmagazine)

Η πιο κιτς εμφάνιση στο Met Gala και η πιο επιτυχημένη… | Photos

Vanessa Hudgens

Η Vanessa Hudgens τα έβγαλε (σχεδόν) όλα και επέλεξε για την εμφάνισή της μία μαύρη διαφάνεια Moschino! Φορώντας, λοιπόν, τα μαύρα εσώρουχά της άναψε φωτιές για άλλη μία φορά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)

Gigi Hadid

Το supermodel, Gigi Hadid, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα πολύ ασυνήθιστο look.Ταίριαξε το κόκκινο χαλί (κυριολεκτικά) με ένα κόκκινο puffer παλτό Atelier Versace, το οποίο φόρεσε πάνω από ένα ασορτί catsuit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @posta_magazine.me

Cara Delevingne

Η Cara Delevingn, τράβηξε για άλλη μία φορά τα βλέμματα πάνω της! Έβγαλε το Dior σακάκι της και έδειξε λίγο από το χρυσό της δέρμα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANX Media (@anx.media)

Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τον σύντροφό της και πραγματικά δεν χόρταινε ο ένας τον άλλον. Πόζαραν στους παπαράτσι φορώντας maching φούστες Thom Browne.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtuniversal)

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian έκανε την δεύτερή της επίσημη εμφάνισή μαζί με τον σύντροφό της, Pete Davidson, στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2022. Η αγαπημένη μας star φέρεται να δανείστηκε το εμβληματικό φόρεμα της Marilyn Monroe «Happy Birthday, Mr. President» και το εντυπωσιακό fact είναι ότι έχασε 7,5 κιλά για να χωρέσει σε αυτό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 柯夢波丹 Cosmopolitan Taiwan (@cosmopolitan_tw)

Bella Hadid

Η Bella Hadid έφερε την δική της έντονη αίσθηση της μόδας στο εμβληματικό κόκκινο χαλί. Η star επέλεξε για την εμφάνισή της ένα Burberry με ένα μαύρο δερμάτινο κορμάκι που μοιάζει με BDSM, διακοσμημένο με πλαϊνές αλυσίδες και γάντια από τούλι, σέξι κάλτσες και μία δαντελένια ουρά μέχρι το πάτωμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Met Gala 2022 (@metgalaofficial)

Naomi Campbell

Η Naomi Campbell εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Met Gala κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση με υπέροχα σπάνια κοσμήματα. Τα συνδύασε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα του οίκου Burberry. Το διαμαντένιο κολιέ που φορούσε, με 37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant», σύμφωνα με τη Jacob & Co., κοστίζει το ποσό των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @okmagazinegeorgia

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Met Gala 2022: Το κολιέ των 6,6 εκατ. δολαρίων και η αναβίωση της Marilyn Monroe – Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα