Θα τολμούσες να διασχίσεις τη μεγαλύτερη πεζογέφυρα του κόσμου;

14:56 3/5/2022 - Πηγή: iPop

Το Dolní Morava Mountain Resort ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα στον κόσμο, η οποία θα συνδέει δύο βουνοκορφές. Η πεζογέφυρα θα έχει μήκος 721 μέτρα, σε ύψος 95 μέτρων από το έδαφος και θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες τον Μάιο του 2022. Εσύ θα τολμούσες να την περπατήσεις;

Βρίσκεται στο θέρετρο Doní Morava στην Τσεχία και διασχίζει την κοιλάδα ανάμεσα στα βουνά Jeseniky, ενώ προσφέρει μεγάλες επιλογές για χειμερινές ή καλοκαιρινές διακοπές. Επιπλέον, συνεχίζει να πολλαπλασιάζει τα αξιοθέατα του. Εκτός από το δημοφιλές Skywalk, την πίστα bobsleigh και το τρενάκι

λούνα παρκ μαμούθ, στο θέρετρο κατασκευάζεται μια μοναδική κρεμαστή γέφυρα πάνω από την κοιλάδα Mlýnické. Με μήκος 721 μέτρων, η γέφυρα θα σπάσει το ρεκόρ της πιο μακριάς γέφυρας μήκους 516 μέτρων στην περιοχή Arouca της Πορτογαλίας, η οποία κατασκευάστηκε την άνοιξη του 2021.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη πεζογέφυρα στον κόσμο!

Αυτό το κυριολεκτικά χρυσό σινεμά της Γαλλίας είναι ένα πραγματικό κόσμημα

dolnimorava.cz

Περιτριγυρισμένο από την αγνή φύση του βουνού Králický Sněžník , θα προσφέρει στους επισκέπτες του μαγευτική θέα στο τοπίο. Το Sky Bridge 721 θα δημιουργεί στους επισκέπτες του την αίσθηση που δεν μπορούν να βιώσουν πουθενά αλλού. Βέβαια, αν σκοπεύεις να την επισκεφτείς, γιατί σου μιλάω για μία εμπειρία ζωής, θα χρειαστεί να βρεις το κουράγιο για να πατήσεις το πόδι τους στη γέφυρα, καθώς θα βρίσκεσαι 95 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Δεν είναι βγαλμένα από ταινία Sci-Fi – Είναι γραφεία που θυμίζουν αμμόλοφους στην έρημο!

Η γέφυρα θα οδηγεί από το σαλέ Slaměnka κοντά στο Skywalk στην πλευρά του λόφου Chlum, όπου θα σου δοθεί η μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψεις την τοπική φύση και ιστορία.

dolnimorava.cz

Έτσι, το σύγχρονο ορεινό θέρετρο, το οποίο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών – ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και αδρεναλίνης θα περιλαμβάνει κι ένα μοναδικό αντικείμενο παγκοσμίως, τη νέα του γέφυρα.

“Πάνω από το ουράνιο τόξο”: Πώς μια εγκαταλελειμμένη ταράτσα μπορεί να μεταμορφωθεί στην πιο πολύχρωμη γωνιά του κόσμου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θα τολμούσες να διασχίσεις τη μεγαλύτερη πεζογέφυρα του κόσμου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα