Demi Moore: Οι αποκαλύψεις για το τρίο με τον Ashton Kutcher και τις απιστίτες του

13:15 21/9/2019 - Πηγή: iPop

Η αυτοβιογραφία της Demi Moore έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση πριν καν κυκλοφορήσει, αφού αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της με τον Ashton Kutcher.

Η 56χρονη ηθοποιός στο βιβλίο της «Inside Out», αναφέρεται στο βιασμό της στα 15 της χρόνια, ενώ αποκαλύπτει ότι είχε έρθει αντιμέτωπη με μια αποβολή όταν ήταν παντρεμένη με τον Ashton Kutcher. Αυτό, όπως γράφει, την έκανε να βρει καταφύγιο στο αλκοόλ και στα αντικαταθλιτπικά, για ν’ αντιμετωπίσει τόσο την αποβολή όσο και τις δυσκολίες στη σχέση της.

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου και σήμερα όλοι γράφουν για την αποκάλυψη της ηθοποιού ότι είχε ενδώσει σε τρίο με τον Ashton Kutcher, κάτι για το οποίο έχει πλέον μετανιώσει.

Σύμφωνα με την Demi Moore, ο τότε σύζυγός της το χρησιμοποίησε όλο αυτό για να αιτιολογήσει – «νομιμοποιήσει» το γεγονός ότι ήταν άπιστος.

Η ηθοποιός παραδέχεται συμμετείχε σε δύο τρίο με τον Ashton Kutcher για να τον ευχαριστήσει αλλά τώρα το έχει μετανιώσει, καθώς πιστεύει ότι ήταν λάθος λόγω της μετέπειτα στάσης του. «Ήθελα να του δείξω πόσο καλή και διασκεδαστική μπορώ να γίνω», γράφει η 56χρονη.

Παράλληλα, η Demi Moore, γράφει ότι το 2010 είδε σε διάφορα δημοσιεύματα ότι ο Kutcher είχε γνωρίσει μια 21χρονη ενώ είχε πάει για bowling μαζί με την κόρη της και την απάτησε στο σπίτι τους, όταν η ίδια έλειπε εκτός για γυρίσματα.

Όταν εκείνη του ζήτησε εξηγήσεις για την απιστία του, ο πρώην σύζυγός της χρησιμοποίησε τα τρίο ως δικαιολογία για την υπεράσπισή του.

Επειδή είχαμε ήδη φέρει τρίτα άτομα στη σχέση μας, ο Ashton είπε ότι αυτό είχε θολώσει τις γραμμές και σε μέχρι κάποιο σημείο δικαιολογούσε αυτό που έκανε. Το χρησιμοποίησε για να αποφύγει το φταίξιμο

Θυμίζουμε ότι ο γάμος τους κράτησε από το 2005 έως το 2013.

Το άρθρο Demi Moore: Οι αποκαλύψεις για το τρίο με τον Ashton Kutcher και τις απιστίτες του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα