Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/9/2019)

09:16 21/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/9/2019):Κριός

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα

είναι βαρετή. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω  μια νέα συνεργασία η οποία μπορεί να μην προχωρήσει όπως εσείς την έχετε φανταστεί. Ενώ σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, είναι να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ωθήσει να παρακάμψετε αρκετούς από τους ηθικούς φραγμούς σας.

Ταύρος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Ταύροι. Και αυτό γιατί  κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις νέες οικονομικές σας συνεργασίες και αυτό γιατί είναι πιθανό στην προσπάθεια τους οι μελλοντικοί σας συνεργάτες να σας δελεάσουν είναι πιθανό να σας δώσουν υποσχέσεις που εκ των προτέρων γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να τηρήσουν.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους  Διδύμους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να είστε εύκολα θύματα στα υπόγεια σχέδια  και στις υποσχέσεις φίλων αλλά  και συνεργατών που το μόνο που πραγματικά επιδιώκουν από εσάς αυτή τη χρονική περίοδο είναι να κερδίσουν σε βάρος σας.

Καρκίνος

Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι πολύ έντονη σήμερα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας κάνει να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε την ευθύνη και το βάρος των ευθυνών που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας και η μόνη σας διέξοδο είναι η φυγή από την πραγματικότητα. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι με το να στρουθοκαμηλίζετε δεν λύνετε τίποτα.

Λέων

Γεμάτη ευχάριστες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Και αυτό θα ήταν πολύ ωραίο, αν εξαιτίας της  επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , δεν ήσασταν επιρρεπείς στην δημιουργία  υπερβολικών προσδοκιών  γύρω από τα φιλόδοξο σχέδιο σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν βρεθείτε μπλεγμένοι σε  οικονομικά μπερδέματα.

Παρθένος

Υψηλές προσδοκίες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων,  είναι πιθανό να σας παρασύρει στην δημιουργία προσωπικών σχέσεων αλλά και συνεργασιών  οι οποίες μπορεί να μοιάζουν ιδανικές, ωστόσο, στην πορεία θα αποδειχτούν ότι δεν είναι πραγματικές.

Ζυγός

Αντιφατική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους  Ζυγούς. Και αυτό γιατί ενώ εσείς  θέλετε να είστε χαρούμενοι, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να μπερδέψει την κρίση σας και να συμπεριφέρεστε με βάση το συναίσθημα και όχι τη λογική στο χώρο της εργασίας σας. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να κάνετε λάθη και υπερασπιστείτε ανθρώπους που δεν πρέπει ή να αδικήσετε ορισμένους συναδέλφους σας .

Σκορπιός

Την αυτοπεποίθηση σας , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε να προβάλετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να παρασυρθείτε  σε περιττά έξοδα και άσκοπες  σπατάλες στην προσπάθεια σας να περάσετε όμορφα και κερδίσετε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι του φλερτ.

Τοξότης

Η βασική σας επιθυμία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα χαρούμενα . Προσοχή όμως γιατί,  ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Δίας ο οποίος συνεχίζει την  πορεία του στο ζώδιο σας, μπορεί να πραγματοποιεί τις επιθυμίες σας, όμως εξαιτίας της   όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα, απαιτείτε από εσάς  να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της οικογένειας σας ή της ακίνητης σας περιουσίας γιατί το πιθανότερο είναι πολύ σύντομα να αλλάξετε γνώμη.

Αιγόκερως

Ημέρα υψηλών απαιτήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει είτε σε υποσχέσεις απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες σας που δεν μπορείτε να κάνετε πράξη, είτε σε συζητήσεις για τις οποίες καλό είναι να μην εκφράσετε τις απόψεις σας ώστε να μην βρεθείτε στο μέλλον σε δύσκολη θέση.

Υδροχόος

Γεμάτοι αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Υδροχόοι.  Ωστόσο,  εξαιτίας της  επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομος Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν από άτομα του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου τα οποία δεν γνωρίζετε καλά, γιατί το πιθανότερο είναι οι προθέσεις τους να μην είναι και τόσο αγνές.

Ιχθείς

Στις ρίζες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να επιστρέψετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Και αυτό γιατί,  κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας , είναι πιθανό να ενισχύσει την ματαιοδοξία σας, ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας είναι πιθανό να σας παρασύρει σε συμπεριφορές και πράξεις που δεν ταιριάζουν στον ηθικό σας κώδικα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα