DIY: Σκαμπό από καφάσια

10:31 9/5/2014 - Πηγή: iPop

Είναι Κυριακή, ψήνεις στην αυλή ή ακόμα και στο μπαλκόνι ή την ταράτσα σου με φίλους και οι καρέκλες σου δε φτάνουν… λογικό, έχεις μεγάλη παρέα και λίγες καρέκλες. Μπορείς να αξιοποιήσεις τα καφάσια από τις μπύρες και τα αναψυκτικά που ξέμειναν και να κάνεις σκαμπό από καφάσια, για την επόμενη μάζωξη!

Δεν είναι τίποτα αν το καλοσκεφτείς θα χρειαστείς λίγα υλικά, θα σου κοστίσουν περίπου 15 ευρώ και δεν θα κουραστείς καθόλου για να τα φτιάξεις!

Τι θα χρειαστείς:ΚαφάσιαΣπρέι (σε χρώματα της επιλογής σου)Ξύλινη επιφάνεια (στις διαστάσεις της κάτω πλευράς του καφασιού)ΣφουγγάριΎφασμαΣυραπτικό
για ξύλοΨαλίδιΚόλλαΠως θα φτιάξεις:Βεβαιώνεσαι πως οι ξύλινες επιφάνειες που έχεις αγοράσει είναι στις σωστές διαστάσεις. Χωράνε δηλαδή την κάτω πλευρά των καφασιών.
Με τα σπρέι βάφεις τα καφάσια και τα αφήνεις στην άκρη να στεγνώσουνΜε οδηγό τις ξύλινες επιφάνειες κόβεις και το σφουγγάρι και με την κόλλα το στερεώνεις πάνω στο ξύλο.
Αφού στεγνώσει η κόλλα, βάζεις το ύφασμα, έτσι ώστε να καλύπτει όλη την πλευρά του σφουγγαριού αλλά και του ξύλου και το καρφώνεις με το συραπτικό!
Βάζεις τα μαξιλάρια στα καφάσια και έχει έτοιμο τα σκαμπό σου!Tip!

Αν δεν σου αρέσουν τα πλαστικά καφάσια, ψάξε να βρεις ξύλινα καφάσια. Πιθανότατα θα βρεις σε κάβες! Πάρε ένα γυαλόχαρτο, βάψτα με ένα σπρέι και ακολούθησε τις οδηγίες από πάνω για να βάλεις το μαξιλάρι!

Photos: theeagerteacher.com

The post DIY: Σκαμπό από καφάσια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα