DIY! Αν αγαπάς τα κεριά δημιούργησε νέα, εξοικονομώντας χρήματα με αυτό το viral hack

17:46 29/7/2022 - Πηγή: iPop

Υπάρχει κάτι τόσο ικανοποιητικό στο να δοκιμάζεις ορισμένα lifehacks που έχεις δει στο TikTok ή έχεις διαβάσει σε διάφορα site (καλή ώρα). Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να εξηγήσω! Η ζωή σου γίνεται πιο εύκολη, είναι σχεδόν δεδομένο ότι εξοικονομείς χρόνο και χρήμα, ενώ όλα κυλούν πιο ομαλά! Το ίδιο, ακριβώς, θα συμβεί και με το μυστικό που θα σου αποκαλύψω σε αυτό το άρθρο!

Κι όμως! Υπάρχει τρόπος να ξεκολλήσεις αποτελεσματικά το κερί που έχει ξεμείνει στον πάτο του βάζου! Το καλύτερο είναι ότι δε θα το ξεκολλήσεις απλά, αλλά θα

μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κιόλας! Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για τα χαριτωμένα βαζάκια!

Βασικά, αυτό το συγκεκριμένο hack είναι ιδανικό για όποιον εκνευρίζεται που πρέπει να πετάξει τα κεριά του όταν υπάρχουν ακόμα υπολείμματα.

Το τεράστιο λάθος που κάνεις όταν ανάβεις κεριά στο σπίτι σου

«Πώς να ξεκολλήσω το κερί από το βάζο;» Το hack που χρειαζόσουν!

Όλοι γνωρίζουμε πόσο αδύνατο είναι να ανάψεις ένα κερί όταν φτάσει στον πάτο του βάζου: είτε καταλήγεις να καις το χέρι σου προσπαθώντας να το ανάψεις, είτε τα φυτίλια είναι τόσο κοντά που δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις εξαρχής, είναι κρίμα να πεις αντίο σε ένα προϊόν όταν ξέρεις ότι έχει ακόμα τόσες πολλές δυνατότητες!

Αλλά μην ανησυχείς, γιατί αυτές οι μέρες τελείωσαν. Αυτό το viral TikTok από την Jasmine Benaya κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς οι λάτρεις των κεριών χαίρονται γι’ αυτή τη νέα ανακάλυψή.

don't throw away the ends of your candles!!!!! pic.twitter.com/n9gS5aG1mY

— rue . ̣☾˖. (@ruesux) September 17, 2019

Το hack είναι απλό: απλά γέμισε τα κεριά σου με βραστό νερό και δες την θερμοκρασία να λιώνει το κερί, προκαλώντας τη δημιουργία φυσαλίδων προς τα πάνω. Στη συνέχεια, μόλις το κερί κρυώσει ξανά, μπορείς απλώς να ασκήσεις πίεση και να το βγάλεις προς τα έξω, για να το επαναχρησιμοποιήσεις όπως επιθυμείς. 

Το hack, όμως, δεν σταματά εκεί. Καθώς όλοι προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη μείωση των απορριμμάτων μας, με την επαναχρησιμοποίηση των αντικειμένων, αυτό το hack δίνει τη λύση. Μόλις βγάλεις το κερί, το βίντεο δείχνει πώς να καθαρίσεις τυχόν σημάδια καψίματος γύρω από το βάζο, αλλά και πώς να αφαιρέσεις εύκολα τις ετικέτες από τα πλαϊνά και το κάτω μέρος.

Τα κεράκια που σιγοκαίνε στο σπίτι σου μπορεί να σου προκαλέσουν πρόβλημα

Και, ενώ το βίντεο προτείνει να χρησιμοποιήσεις το κερί που έχει απομείνει σε έναν αρωματιστή για αιθέρια έλαια, θα μπορούσες να προσπαθήσεις να αναδιαμορφώσεις το προϊόν σε ένα νέο κερί, ειδικά αν έχεις πολλά υπολείμματα από κεριά με παρόμοια μυρωδιά. Απλώς λιώσε τρία ή τέσσερα από αυτά και ρίξε τα ξανά σε ένα από τα δοχεία, προσθέτοντας μερικά φυτίλια.

Επειδή τα κεριά είναι ένα συνηθισμένο αντικείμενο για δώρο (είτε από φίλους, είτε από τον εαυτό σου για λόγους αυτοεξυπηρέτηση), είναι ωραίο να τα αξιοποιείς στο έπακρο και να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου άρωμα για λίγο περισσότερο. Επομένως, μην ανησυχείς όταν τα κεριά σου πλησιάζουν στον πάτο του βάζου: υπάρχει λίγη ζωή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο DIY! Αν αγαπάς τα κεριά δημιούργησε νέα, εξοικονομώντας χρήματα με αυτό το viral hack εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα