Cheesecake cookies χωρίς ψήσιμο – Μάθε πώς να φτιάχνεις το αγαπημένο σου γλυκό χωρίς κόπο

17:13 4/2/2022 - Πηγή: iPop

Μάθε πώς να φτιάχνεις το πιο πρωτότυπο και γευστικό cheesecake του κόσμου! Μία συνταγή που δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, καθώς το συγκεκριμένο γλυκό δεν απαιτεί ψήσιμο. Θα το έχεις έτοιμο σε λιγότερο από μισή ώρα και είναι ένα από τα πιο γευστικά cheesecake που θα δοκιμάσεις ποτέ!

Cheesecake χωρίς ψήσιμο: Τα υλικά που θα χρειαστείς36 μπισκότα
«σάντουιτς» σοκολάτας5 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο800 γρ. τυρί κρέμα65 γρ. ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας 240 mL γάλα, ζεστό1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη

Cheesecake κάστανο: Το απόλυτο γλυκό του χειμώνα

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Χώρισε την κρέμα από τα μπισκότα σε 2 διαφορετικά μπολ.Τοποθέτησε τα μπισκότα σε μια πλαστική σακούλα και τρίψε τα με έναν πλάστη ώστε να γίνουν ψίχουλα. Άφησέ τα στην άκρη.Ρίξε τα ψίχουλα μπισκότου σε ένα μπολ και ανακάτεψέ τα με το λιωμένο βούτυρο.Πίεσε τα ψίχουλα μπισκότου σε μια ομοιόμορφη στρώση στο κάτω μέρος ενός ταψιού 23 cm και άφησέ τα στην άκρη.Σε μια μέτρια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, ανακάτεψε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, την κρέμα από τα μπισκότα και το εκχύλισμα βανίλιας, ανακατεύοντας μέχρι να μην υπάρχουν σβώλοι.Έπειτα, ανακάτεψε το γάλα με τη ζελατίνη μέχρι να διαλυθεί.Ρίξε το γάλα στο μείγμα του τυριού κρέμα, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι το μείγμα να αρχίσει να βγάζει ελαφρά φουσκάλες. Απόσυρε από τη φωτιά.Ρίξε το μείγμα πάνω από την κρούστα των μπισκότων στο ταψί. Με μια σπάτουλα ή ένα κουτάλι προσπάθησε να λειάνεις την κορυφή.Κοσκίνισε τα ψίχουλα μπισκότου που έχετε αποθηκεύσει πάνω από το cheesecake σε μια ομοιόμορφη στρώση και μετά βάλε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.Μετά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Αλμυρά μπισκότα τυριού – Ένα διαφορετικό snack που θα λατρέψεις

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Cheesecake cookies χωρίς ψήσιμο – Μάθε πώς να φτιάχνεις το αγαπημένο σου γλυκό χωρίς κόπο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα