Δώσε λάμψη στο χρώμα των μαλλιών σου χωρίς βαφή

16:01 23/5/2014 - Πηγή: iPop

Είναι Παρασκευή βράδυ, κανόνισες να βγεις αλλά δεν πρόλαβες να πας κομμωτήριο να περάσεις μια βαφή. Όσο και αν πίεσες τα ραντεβού και αν έκλεψες , λίγο χρόνο από τη δουλεία σου, έμεινε μετρημένο ένα μισάωρο, που απλά προλαβαίνεις να κάνεις, ένα γρήγορο μπάνιο. Εσύ , όμως θες να δώσεις λάμψη στο χρώμα των μαλλιών σου και ας μην πρόλαβες να βαφτείς!

Αφού, λοιπόν, ψάχνεις και εσύ μια εναλλακτική λύση να δώσεις λίγη ένταση και λάμψη στο χρώμα σου και να το κάνεις να φαίνεται

φρεσκοβαμμένο, μέχρι να ζεσταθεί το νερό του θερμοσίφωνα, πήγαινε λίγο, στην κουζίνα ψάξε για τα απαραίτητα και ξεκίνα τα μαγικά!

Αν έχεις κόκκινα μαλλιά

Βράσε ότι κόκκινο έχεις: Μπορείς να βράσεις φράουλες, πατζάρια (χωρίς τα πράσινα φύλλα), και άσε το μείγμα σου να γίνει όσο πιο κόκκινο γίνεται. Στη συνέχεια σούρωσε τα και αφού λούσεις τα μαλλιά σου, πέρασε τα υγρό σαν λοσιόν χωρίς να το ξεβγάλεις. Δεν χρειάζεται, ούτε ήλιο, ούτε τίποτα, το χρώμα θα τονιστεί αμέσως, μόλις τα στεγνώσεις, θα δεις διαφορά.

Συμπλήρωσε κανέλα: Την ώρα που περνάς το μαλακτικό μαλλιών σου, πρόσθεσε κανέλα σε σκόνη. Και άσε την μαλακτική λίγη ώρα παραπάνω στα μαλλιά σου και τρίξε όσο μπορείς . Ξέπλυνε τα μαλλιά σου, κανονικά και είσαι έτοιμη.

Αν έχεις καστανά μαλλιά

Βάλε κακάο: Μαζί με το σαμπουάν και την μαλακτική, ανάμειξε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη κακάο, και συνέχισε το λούσιμο, κανονικά.

Χρησιμοποίησε τον καφέ που έμεινε στην καφετέρια ή φρέσκο ελληνικό: Κάνε μείγμα τη σκόνη μαζί με μάσκα μαλλιών, πέρασε τα μαλλιά σου και τύλιξε το κεφάλι σου, με μεμβράνη για 5 λεπτά, στη συνέχεια, ξέπλυνε και είσαι έτοιμη.

Βράσε φασκόμηλο: Αφού βράσεις το φασκόμηλο, μην το πιεις, άστο να κρυώσει φύλαξε το για να ψεκάσεις τα μαλλιά σου, αφού λουστείς και στέγνωσε τα, χωρίς να ξεπλύνεις.

Αν έχεις ξανθά μαλλιά

Βράσε λεμόνια και χαμομήλι: Βράσε φλούδες από λεμόνι και χαμομήλι και περιέλουσε τα μαλλιά σου μ αυτό, μην τα ξεπλύνεις, απλά στέγνωσέ τα!

The post Δώσε λάμψη στο χρώμα των μαλλιών σου χωρίς βαφή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα