Amber Heard: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δικαστική της ήττα – «Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας για μένα»

18:03 13/6/2022 - Πηγή: iPop

Η 36χρονη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά στο NBC και στην εκπομπή «Today», με τη δημοσιογράφο Savannah Guthrie. Στην πρώτη συνέντευξη της Amber Heard μετά την ήττα της στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp, η ίδια αναφέρει πως καταλαβαίνει για ποιο λόγο οι ένορκοι αποφάσισαν υπέρ του Johnny Depp

και πως η επιρροή των social media υπήρξε τεράστια.

Υπέρ του Johnny Depp η ετυμηγορία: Ένοχη η Heard για συκοφαντική δυσφήμιση

Τον περασμένο μήνα, το δικαστήριο στη Virginia αποφάνθηκε υπέρ του Johnny Depp με τους ενόρκους να συνεδριάζουν για περισσότερες από 12 ώρες μέχρι να καταλήξουν στην ομόφωνη απόφασή τους: ότι η πρώην σύζυγός του, Amber Heard, τον δυσφήμισε σκόπιμα και κακόβουλα με άρθρο της στηWashington Post το 2018 δηλώνοντας θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Η ηθοποιός καλείται να καταβάλει στον Depp 15 εκατομμύρια δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση: 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια ως ποινική αποζημίωση.

Η Amber Heard περνά στην αντεπίθεση: Θα ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση σε βάρος της – Πώς μπορεί να γίνει δεκτή;

H πρώτη συνέντευξη της Amber Heard μετά τη δικαστική της ήττα

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί την Τρίτη (14/6) και την Τετάρτη (15/6), μιλώντας στο NBC και στη δημοσιογράφο Savannah Guthrie, η Heard τόνισε ότι δεν κατηγορεί τους ενόρκους για την απόφασή τους. Η Heard θεωρεί ότι για την ετυμηγορία των ενόρκων ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η επιρροή των social media, αλλά και το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγός της είναι ένας πολύ γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός.

«Δεν τους κατηγορώ. Πραγματικά καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη η Amber Heard.

Ωστόσο, αναφερόμενη στην εκτεταμένη αρνητική κάλυψη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προς το πρόσωπό της, η Heard είπε ότι πιστεύει πως η μεταχείρισή της ήταν άδικη. «Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας για μένα ή ποιες υποθέσεις θέλετε να κάνετε για το τι συνέβη στο σπίτι μου, στο γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να τα γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά» συνεχίζει λέγοντας η 36χρονη ηθοποιός.

«Αλλά ακόμα και κάποιος είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος που έχω εισπράξει, ακόμα κι αν νομίζει ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσε να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι στα social media υπήρξε δίκαιη αντιμετώπιση. Δεν μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό που συνέβη ήταν δίκαιο προς εμένα» κατέληξε η Heard.

Γιατί έχουμε πάθει εμμονή με την δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard;

Δες το απόσπασμα από την πρώτη συνέντευξη της Amber Heard:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Amber Heard: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δικαστική της ήττα – «Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας για μένα» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Amber Heard, – Δεν,Amber Heard, – den