Squid Game: Ανακοινώθηκε και επίσημα από το Netflix η δεύτερη σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς – Το πρώτο teaser είναι εδώ

12:41 13/6/2022 - Πηγή: iPop

Αποτελεί αδιαμφισβήτητα το απόλυτο φαινόμενο της χρονιάς του 2021. Ο λόγος φυσικά για το «Squid Game» ή αλλιώς «Παιχνίδι του Καλαμαριού», τη σειρά του Netflix , η οποία έσπασε τα ταμεία, με αποτέλεσμα να γίνει μία από τις κορυφαίες σειρές όλων των εποχών. Για όσους (λίγους) δεν γνωρίζουν τι πραγματεύεται η κορεάτικη σειρά, το Squid Game δείχνει ένα θανατηφόρο τουρνουά ενηλίκων, οι οποίοι παιδικά παιχνίδια με την ελπίδα να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Ύστερα από όλο το σούσουρο γύρω από

το αν θα υπάρξει τελικά δεύτερη σεζόν και πότε θα ανακοινωθεί επίσημα από την πλατφόρμα, αυτή η μέρα έφτασε επιτέλους! To Netflix μέσα από τα social media επιβεβαίωσε τη δεύτερη σεζόν του Squid Game και σίγουρα το γεγονός αυτό χαροποίησε πολλούς φαν της σειράς.

Ο ψυχολογικός λόγος που έπαθε όλος ο κόσμος εμμονή με το Squid Game

Η επίσημη ανακοίνωση για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game

Μαζί με το teaser, δημοσιεύτηκε και το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Hwang Dong-Hyuk, ο οποίος ανακοίνωσε την εισαγωγή νέου χαρακτήρα. Ο ίδιος ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια αγάπη και υποστήριξη που έδειξε στη σειρά. Παράλληλα, επιβεβαιώνει ότι για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game θα επιστρέψουν οι Gi-hun και Front Man, ο άνδρας με το κοστούμι και το ddakji, ενώ θα γνωρίσουμε και το αγόρι της Young-hee. Το σίγουρο είναι πως έρχεται ένας εντελώς νέος γύρος παιχνιδιών για το Squid Game.

5 πράγματα που πάμε στοίχημα πως δεν ήξερες για το Squid Game

Αναλυτικά το μήνυμα του δημιουργού της σειράς:

«Μας πήρε 12 χρόνια για να φέρουμε στη ζωή τον πρώτο κύκλο του Squid Game.

Αλλά χρειάστηκαν δώδεκα μέρες για το Squid Game αν γίνει η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix όλων των εποχών.

Ως ο συγγραφέας, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός του Squid Game θέλω να απευθυνθώ στους φανς σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ που βλέπετε και αγαπάτε τη σειρά.

Και τώρα, ο Gi-hun επιστρέφει.
Ο Front Man επιστρέφει.
Η δεύτερη σεζόν έρχεται.

Ο άνδρας με το κοστούμι και το ddakji ίσως επιστρέψει.

Επίσης, θα γνωρίσετε το αγόρι της Young-Hee, Cheol-su.

Ελάτε μαζί μας για έναν εντελώς καινούριο κόσμο».

Τώρα πια, μένει να μάθουμε πότε θα κυκλοφορήσει η επιτυχημένη σειρά στο Netflix, αν και ο Hwang Dong-Hyuk έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του πως δεν αναμένεται εντός του 2023 αλλά καλύτερα προς το 2024.

Squid Game: Εσύ τι θα έκανες αν η ζωή σου κρεμόταν από μια κλωστή;

Δες το teaser για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game:

Hwang Dong-Hyuk writer, director, producer, and creator of @squidgame has a message for the fans: pic.twitter.com/DxF0AS5tMM

Netflix (@netflix) June 12, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Squid Game: Ανακοινώθηκε και επίσημα από το Netflix η δεύτερη σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς – Το πρώτο teaser είναι εδώ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα