Amber Alert για το παιδί που το απήγαγε ο πατέρας του, αφού δολοφόνησε την μητέρα του

18:10 7/1/2016 - Πηγή: iPop

Στην έκδοση Amber Alert προχώρησε το Χαμόγελο του Παιδιού για τον Φοίβο Λέσι, το παιδί που το απήγαγε ο πατέρας του, αφού δολοφόνησε την μητέρα του.

Ο πατέρας του μικρού σκότωσε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγό του και στην συνέχεια απήγαγε το ένα εκ των δύο παιδιών τους.

Όπως αναφέρεται στο Amber Alert, ο Φοίβος είναι 4,5 χρονών, είναι 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά και εξαφανίστηκε στις

6/1/2016, ώρα 19:00 από την Ορμύλια Χαλκιδικής.

Όποιος έχει την παραμικρή πληροφορία, ας επικοινωνήσει με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο, με την Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς ή με κάποιο Αστυνομικό Τμήμα.

Τι έγινε στην Ορμύλια Χαλκιδικής;

34χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, σκότωσε την σύζυγό του, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση, και άρπαξε το ένα, εκ των δύο ανήλικων παιδιών τους. Στην συνέχεια, τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία έφθασε στο σπίτι της γυναίκας, όταν δέχθηκε κλήση ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο σπίτι. Να σημειωθεί πως η γυναίκα έμενε μαζί με τα δύο παιδιά της, ηλικίας 4,5 και 6,5 χρονών.

Οι αρχές βρήκαν την γυναίκα νεκρή, μέσα στα αίματα. Οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν πως ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από μαχαιριές.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό του 34χρονου, ενώ και η ασφάλεια των συνόρων έχει ειδοποιηθεί σε περίπτωση που ο άνδρας προσπαθήσει να φύγει εκτός Ελλάδας και να κινηθεί προς Αλβανία.

The post Amber Alert για το παιδί που το απήγαγε ο πατέρας του, αφού δολοφόνησε την μητέρα του appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
τελευταια νεα για το παιδι που το απηγαγε ο πατερας του
Τυχαία Θέματα