34χρονος φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του και να άρπαξε το παιδί τους

Του Βυθούλκα Διονύση από tovima.gr

Σε εξέλιξη είναι ευρεία επιχείρηση στη βόρεια Ελλάδα – από τη Χαλκιδική ώς τα σύνορα με την Αλβανία – για τον εντοπισμό ενός 34χρονου ο οποίος φέρεται ότι σκότωσε την 41 ετών εν διαστάσει σύζυγό του, άρπαξε το ένα από τα δύο ανήλικα παιδιά τους και εξαφανίστηκε.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7.00 το απόγευμα της Τετάρτης στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία δέχθηκε κλήση που ανέφερε ότι κάτι

ύποπτο είχε συμβεί στην οικία όπου ζούσε η άτυχη γυναίκα με τα παιδιά της, δύο αγοράκια ηλικίας 4,5 και 6,5 ετών.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο βρήκαν την γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προκύπτει ότι έφερε θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι.
Ο φερόμενος ως δράστης από την Αλβανία τράπηκε σε φυγή, αφού πήρε μαζί του το μικρότερο σε ηλικία παιδί τους.
Σε επιφυλακή βρίσκονται και οι συνοριακοί σταθμοί για το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον Αύγουστο, ωστόσο ο πατέρας των παιδιών έμενε στο ίδιο χωριό και τα έβλεπε. Ως προς το εάν ήταν τεταμένη η σχέση με την πρώην σύζυγό του, οι ίδιες πληροφορίες -προέρχονται κυρίως από τους οικείους του θύματος- αναφέρουν ότι είχαν καβγάδες που θεωρούνται συνηθισμένοι σε χωρισμένα ζευγάρια, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να πουν τι ήταν αυτό που οδήγησε στο έγκλημα.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται, αναφορικά με το κίνητρο του 34χρονου, είναι να μην είχε αποδεχθεί τον χωρισμό. Κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο σχετικά με το παρελθόν του επισημαίνοντας ότι είχε απασχολήσει τις Αρχές για διάφορα αδικήματα.

Εν τω μεταξύ το απόγευμα της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δράστη σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών εξετάζεται το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του φερόμενου ως δράστη, ενώ βάρος έχει δοθεί σε καταστήματα πώλησης παιδικών τροφών και ρούχων καθώς οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επισκεφτεί κάποιο από αυτά για να αγοράσει τρόφιμα και ρούχα για το παιδί.

Το Χαμόγελο του Παιδιού για το εξαφανισμένο παιδί

Σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει: «Στις 6.1.2016 στις 19:00 απήχθη ο ανήλικος Φοίβος (ον.) Λέσι (επ.) ετών 4,5 από τον πατέρα του κύριο Λέσι (επ.) Τζέιμς (ον.) Κλοντ (ψευδώνυμο) αλβανικής καταγωγής, από την οικία του στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Ο ανήλικος Φοίβος είναι 4,5 ετών, έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Ο πατέρας κύριος Τζέιμς Λέσι είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,73 μέτρα, ζυγίζει 85 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά μάτια και καστανά σγουρά μαλλιά».
Σημειώνει ακόμη: «Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής καθώς και της δολοφονίας της μητέρας του ανήλικου από τον πατέρα, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του. Οι συγγενείς του ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους»

The post 34χρονος φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του και να άρπαξε το παιδί τους appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα