9 απλά πράγματα που σε κάνουν παραγωγικό κάθε μέρα

11:28 19/3/2020 - Πηγή: iPop

Παραγωγικό κάθε μέρα δεν σε κάνουν μόνο τα συστήματα οργάνωσης, αλλά και η ευκαιρία που δίνεις στο μυαλό σου να καθαρίσει και να ανοίξει ορίζοντες. Παρακάτω θα βρεις 10 συμβουλές που αποτελούν οδηγό για ενίσχυση της δημιουργικότητας και της παραγωγικότητάς σου. Tα πράγματα που σε κάνουν παραγωγικό κάθε μέρα είναι πολύ απλά και καθημερινά πράγματα που μπορείς να κάνεις ήδη από σήμερα!

Γίνε πιο παραγωγικός με τέσσερις τρόπους (Όλοι απαιτούν λιγότερο από 1 λεπτό!)

9 απλά πράγματα που σε κάνουν παραγωγικό κάθε μέραΆσκηση. Σήκω, κάνε ασκήσεις στο γραφείο ή καθίσματα. Υπάρχουν apps για 7λεπτη
γυμναστική αλλά ακόμα και για λιγότερο! Διάθεση να υπάρχει κι όλα τα άλλα λύνοται! Κι αν έχεις σκάλες στο σπίτι, βρήκαμε τη γυμναστική σου!Σκέψου 10 νέες ιδέες κάθε μέρα. Ένα έργο τέχνης που σε εμπνέει, ένα ενδιαφέρον blog, ένα έξυπνο σχόλιο στο Facebook. Οι μικρές αυτές ιδέες θα βοηθήσουν τον εγκέφαλο να πάρει μπρος και να σκεφτεί πιο δημιουργικά σε όλους τους τομείς.Ενημερώσου. Η άγνοια είναι εχθρός. Μπορεί πολλές ειδήσεις να είναι αρνητικές, αλλά πρέπει να γνωρίζεις για να μπορέσεις να κάνεις σχέδια.Γράψε. Όταν πηγαίνεις για έναν καφέ ή σε ένα εστιατόριο, μπορεί να σου έρθουν ιδέες. Πάρε χαρτί και στυλό και γράψτες. Οι παρατηρήσεις θα λειτουργήσουν ως ωραία άσκηση και η ώρα σου θα περάσει ευχάριστα.Κάνε τον δικηγόρο του διαβόλου. Σκέψου όχι μόνο τον λόγο, αλλά και τον αντίλογο. Έτσι, θα μπορείς να κατανοήσεις πλήρως την κατάσταση και θα μπορείς να συνομιλήσεις με τον καθένα, με επιχειρήματα.Μάθε μια λέξη την ημέρα. Υπάρχουν Apps και λογαριασμοί στο Twitter για αυτό. Εμπλούτισε το λεξιλόγιό σου και κάπου θα σου φανεί χρήσιμο.Κάνε 2 καταλόγους. Έναν «Δεξιότητες που σχετίζονται με την εργασία και θέλω να έχω» και το άλλο «Τα πράγματα που θέλω να πετύχω στο μέλλον». Αυτές οι λίστες θα σε κάνουν να σκεφτείς μακροπρόθεσμα.Διάβασε ένα κεφάλαιο μυθοπλασίας και ένα ιστορίας. Γίνεσαι πιο έξυπνος και αποκτάς ιδέες σε συνδυασμό με γνώσεις. Τι καλύτερο;Απόλαυσε τις στιγμές που δεν κάνεις τίποτα. Δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια απασχολημένος. Κάτσε ξαπλωμένος στο κρεβάτι, άκου μουσική και εκτίμησε το χρόνο που έχεις.Δες ακόμα:

Τα τρία tips για να γίνεις πιο παραγωγικός από σήμερα

Photo: Unsplash/Ava Sol

Το άρθρο 9 απλά πράγματα που σε κάνουν παραγωγικό κάθε μέρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα