8 αλήθειες που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή σου

16:32 9/11/2014 - Πηγή: iPop

Η καθημερινότητα σου έχει καταντήσει πιο μονότονη και από τη ζωή της Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας. Χρειάζεσαι επειγόντως μια ανανέωση. Ψάχνεις, λοιπόν, τρόπους για να τα καταφέρεις και να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου. Αναρωτιέσαι πώς θα τα καταφέρεις, αφού έχεις ήδη κάνει καλύτερη την ερωτική σου ζωή. Όσα λάθη κι αν έχεις κάνει, όποια κι αν είναι αυτά, ανήκουν στο παρελθόν.

Εφάρμοσε, λοιπόν, αυτές τις 8 αλήθειες που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.Όλα – και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα, όλα, όλα… – όσα θέλεις να πετύχεις αρχίζουν με μια και μόνο σκέψη.
Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου
να ονειρευτεί, να φανταστεί και να δημιουργήσει τα πιο απίθανα σενάρια. Στα όνειρα δεν υπάρχει θέση για λογική σκέψη και ρεαλισμούς. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη, να οργιάσει! Τα όνειρα είναι ακόμη τζάμπα και δε φορολογούνται!Δεν υπάρχει κανένα όνειρο που να είναι ακατόρθωτο να πραγματοποιηθεί.
Είτε ονειρεύεσαι ένα σπιτάκι στο χωριό με αυλή και κοτούλες, είτε μια έπαυλη στην Εκάλη, είτε το δικό σου ιδιωτικό νησί στο Αιγαίο… Μπορεί τώρα να φαντάζει απίστευτα δύσκολο και ακατόρθωτο, όμως, σε δέκα χρόνια από τώρα που θα το έχεις πραγματοποιήσει, θα το σκέφτεσαι και θα γελάς… με τις κότες σου στην Εκάλη (είναι αυτό που λέμε γελάνε και οι κότες – παραλογισμός, μη δίνεις σημασία)!Η ζωή, που σου έχει δοθεί, είναι ένα δώρο.
“Εκμεταλλεύσου” τη σωστά, απόλαυσε τη και μη τη σπαταλάς. Ζήσε και σταμάτα να αμφισβητείς τον εαυτό σου. Είσαι πολύ καλύτερος από όσο πιστεύεις! Δώσε αξία στον εαυτό σου για να σου δώσουν και οι άλλοι και σταμάτα να σε μειώνεις!Πάντα θα προσπαθείς να βρεις μια δικαιολογία για να αναβάλεις κάτι, ότι κι αν είναι αυτό.
Μη το αφήνεις να περιμένει. Άδραξε κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζετε. Μη περιμένεις μέχρι να έχεις περισσότερα χρήματα, περισσότερη εμπειρία, περισσότερο χρόνο, περισσότερες αντοχές… Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέλειο timing για τίποτα στη ζωή. Δε θα είσαι ποτέ όσο ψυχικά προετοιμασμένος θέλεις ή πιστεύεις. Κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο και ξεκίνα σήμερα αυτό που ανέβαλες τόσο καιρό. Σήμερα, όμως! Γιατί όλα είναι εφήμερα και τι θα γίνει αύριο κανείς δε ξέρει (Δέσποινα Βανδή – Φοίβος)!Ένα μικρό βήμα μπορεί να εξελιχθεί σε μία μεγάλη επιτυχία.
Σκέψου μόνο τον Νηλ Άρμστρονγκ και το «Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο άλμα για την ανθρωπότητα». Ο κόσμος μας είναι κατασκευασμένος από ένα περίπλοκο, φαινομενικά αόρατο, ιστό που, όμως, έχει εκπληκτικές ευκαιρίες και δυνατότητες να μας δώσει. Ποτέ δε ξέρεις από πού θα σου ανοιχθούν πόρτες! Ένα απλό τηλεφώνημα, ένα e-mail, μία αναζήτηση στο διαδίκτυο, ή ένας απλός καφές έξω με τους κολλητούς σου, έχουν τη δύναμη να σου ανοίξουν πόρτες, που δε φαντάστηκες ποτέ, ούτε στα πιο τρελά σου όνειρά. Έτσι, ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείς ότι τα βήματα που κάνεις είναι μικρά. Ακόμη και η μικρότερη πράξη μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για το μέλλον. Και να θυμάσαι, ο φόβος είναι κακός σύμβουλος!Κάνε αυτό που θεωρείς ΕΣΥ σωστό.
Η διαίσθηση είναι αυτή που θα σε καθοδηγήσει στο δρόμο για την επιτυχία. Είναι κάτι σαν GPS. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου!Να έχεις πίστη.
Η μαγεία υπάρχει, όπως και τα όνειρα μας. Κι αυτά υπάρχουν, αρκεί να πιστέψουμε σ’ αυτά!Διασκέδασε το.
Η διασκέδαση είναι εξίσου σημαντική με όλα τα παραπάνω! Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτό το μαγικό ταξίδι που λέγεται ζωή. Δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο για να γελάσει και να παίξει! Μη σπαταλάς το χρόνο σου, προσπαθώντας να κάνεις κάτι να συμβεί. Κανείς δεν έκανε τίποτα ποτέ με το ζόρι. Αν είναι κάτι να συμβεί, τότε θα συμβεί. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Συμβουλή!

Σκέψου θετικά και όλα θα πάνε σούπερ!

The post 8 αλήθειες που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα