7 στιλιστικά λάθη που συνεχίζουν να κάνουν οι άντρες

07:31 14/8/2014 - Πηγή: iPop

Το καλό ντύσιμο δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις. Είναι όμως πολύ εύκολο ν’ αποτύχεις σ’ αυτό.

Αν δεν κάνεις κάποιο από τα παρακάτω λάθη τότε έχει καλώς. Αν όμως συνεχίζεις να υποπίπτεις στα ίδια στιλιστικά λάθη τότε είναι καιρός να αποσύρεις εκείνα τα χοντροκομμένα παπούτσια όσο άνετα κι αν είναι και να ανασύρεις κάποια από τα καλοραμμένα παντελόνια που δεν να τα φοράς μόνο σε επίσημες δεξιώσεις.

Δες ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που συνεχίζουν να κάνουν οι άντρες

Παπούτσια με παράξενα σχήματα

Τα

τετραγωνισμένα παπούτσια κάνουν δυστυχώς το πόδι να φαίνεται κοντόχοντρο ή σαν βατραχοπέδιλο ανάλογα με το μέγεθος του παπουτσιού, ενώ τα μυτερά παπούτσια κάνουν ακόμη κι ένα μικρό πόδι να φαίνεται τεράστιο ή σαν πόδι παλιάτσου. Προτίμησε παπούτσια με στρογγυλεμένη ή σμιλεμένη μύτη. Φαίνονται πιο φυσικά και κομψά.

T-shirts μετά τα 25

Τα T-shirts είναι βολικά ρούχα. Είναι άνετα και επιτρέπουν στον κόσμο να δει τις προτιμήσεις σου σε ροκ συγκροτήματα, ποδοσφαιρικές ομάδες κ.λ.π.. Είναι όμως ένα πολύ casual ρούχο και δεν κολακεύει τα περισσότερα σώματα. Ενώ φαντάζουν υπέροχα όταν είσαι στο Πανεπιστήμιο, δείχνουν λίγο παράδοξα σε συνδυασμό μ’ ένα καλοραμμένο πανωφόρι και τελείως λάθος μ’ ένα κουστούμι. Δοκίμασε πόλο μπλουζάκια χωρίς στάμπες και πουκάμισα σαν το καινούργιο standardσου στο ντύσιμο.

Κακοραμμένα ρούχα

Ένα καλοραμμένο κουστούμι κολακεύει την εμφάνισή σου ενώ ένα κακοραμμένο έχει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα. Για να βρεις ένα καλό κουστούμι είναι απαραίτητο να είναι κατανοητά τα κλειδιά της καλής εφαρμογής, οπότε δοκιμάστε κάποιον άλλο ράφτη για τα κουστούμια σας.

Αταίριαστα δερμάτινα επάνω σας

Παπούτσια και ζώνη είναι απαραίτητο να ταιριάζουν. Όταν παπούτσια και ζώνη έχουν διαφορετικό χρώμα το αποτέλεσμα είναι τελείως λάθος. Αντίθετα άλλα δερμάτινα είδη όπως χαρτοφύλακες, λουράκια ρολογιών ή γυαλιών δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν.

Αθλητικά παπούτσια όταν δεν αθλείσαι

Τα αθλητικά παπούτσια είναι φανταστικά, έχουν όμως ένα συγκεκριμένο σκοπό και αυτός είναι η άθληση. Εκτός γυμναστικής τα αθλητικά παπούτσια δεν έχουν θέση στο ντύσιμό μας.

Η άποψη ότι τα τζιν πηγαίνουν με όλα

Μην αφήσεις να σε μπερδέψουν με εκείνο το μεσήλικα που φαίνεται να φοράει μόνο τζιν τα τελευταία πέντε χρόνια. Τα τζιν δεν φοριούνται με οτιδήποτε διαθέτεις. Διάλεξε βαμβακερά παντελόνια ή ακόμη καλοραμμένα μάλλινα.

Λάθος να δείχνεις ότι βαριέσαι

Το στυλ συμπεριλαμβάνει και κάποια άλλα πράγματα εκτός από καλοραμμένα ρούχα και κομψά παπούτσια. Είναι επίσης και θέμα ύφους. Μη δείχνεις ότι βαριέσαι θανάσιμα, αντίθετα δείξε έτοιμος για περιπέτεια. Το να δείξεις την προσωπικότητά σου με την επιλογή της κάλτσας είναι ένα καλό πρώτο βήμα και υπάρχει μια ολόκληρη ζωή για να έχεις τις περιπέτειες που επιθυμείς.

The post 7 στιλιστικά λάθη που συνεχίζουν να κάνουν οι άντρες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα