6 χτενίσματα που κάνουν το πρόσωπο σου να δείχνει πιο λεπτό

16:12 16/3/2017 - Πηγή: iPop

Πώς θα μπορούσες να δείχνεις λες κι έχασες 5 κιλά; Η απάντηση βρίσκεται στο κεφάλι σου κυριολεκτικά! Αλλάζοντας χτένισμα στα μαλλιά σου κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει διαφορετικό. Το ιδανικό σχήμα μάλιστα που ταιριάζει και στο πρόσωπο σου το κάνει να φαίνεται πιο λεπτό, λες και έχασες αυτά τα 5 κιλά!

Δες ορισμένα χτενίσματα που σου προτείνουμε:Χρησιμοποίησε χρώματα με αντίθεση!
Σύμφωνα με την γνωστή χρωματολόγο Delilah Fernandez όταν επιλέγουμε ένα σκούρο χρώμα το οποίο κάνει αντίθεση με το πρόσωπο
μας, όπως το μαύρο το κάνει να φαίνεται λεπτότερο από τι πραγματικά είναι! Από την άλλη πλευρά τα φωτεινά χρώματα ανοίγουν το πρόσωπο, κάνοντας το πιο γεμάτο.

Δοκίμασε την αλογοουρά!
Αυτό ίσως είναι το γρηγορότερο και ευκολότερο τρικ. Σήκωσε τα μαλλιά σου με μία αλογοουρά, αυτό θα κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει πολύ πιο λεπτό, γιατί το τραβάει σαν να έκανες λίφτινγκ προσώπου.

Πίστεψε στο κυματιστό μαλλί!
Αν το μαλλί σου είναι βαρύ θα δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είναι λεπτότερο το πρόσωπο σου. Ένα τέτοιο χτένισμα σίγουρα θα έκανε λίφτινγκ στο πρόσωπό σου!

Κάνε αφέλειες!
Προσπάθησε να δοκιμάσεις πιο μακριές αφέλειες καθώς θα ανοίξουν το πρόσωπο σου σαν τρίγωνο, καθώς τονίζοντας το μέτωπο και τα μάτια σου δίνεις την εντύπωση ενός λεπτότερου προσώπου. Πρόσεξε απλά οι αφέλειες να βρίσκονται μέχρι τα φρύδια σου!

Μύτες, μύτες, μύτες!!
Αν έχεις κι εσύ πολύ μακριά και ίσια μαλλιά όπως η πλειοψηφία τώρα δοκίμασε να κόψεις τα μαλλιά σου μπροστά κάνοντας μύτες. Αυτό θα κόψει τα μάγουλα σου στα δύο και μάντεψε, το πρόσωπό σου θα δείχνει λεπτότερο!

Έχε υπόψιν σου το σχήμα του προσώπου σου!
Αν έχεις μακρύ πρόσωπο, προτίμησε να τα βάλεις στην άκρη τα μαλλιά σου γιατί στην μέση θα επιτείνει το πρόσωπο σου! Για τα πιο στρογγυλά σχήματα προσώπου, δοκίμασε να τα βάλεις στην μέση.

The post 6 χτενίσματα που κάνουν το πρόσωπο σου να δείχνει πιο λεπτό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
6 χτενίσματα που κάνουν το πρόσωπο σου να δείχνει πιο λεπτό,