Ο Donald Trump κόβει 30% από τον προϋπολογισμό για το περιβάλλον

14:28 16/3/2017 - Πηγή: iPop

Ο Donald Trump μετά τo δεύτερο χαστούκι που έφαγε με το μπλοκάρισμα από το δικαστήριο της Χαβάης για την εφαρμογή του αντιμεταναστευτικού του διατάγματος, κόβει 31% από τον προϋπολογισμό για το περιβάλλον!

Η κυβέρνηση του Donald Trump προτείνει 31% μείωση του budget του οργανισμού προστασίας του περιβάλλοντος, μειώνοντας τα προγράμματα

κλιματικής αλλαγής που αποσκοπούν στην προστασία του αέρα και των υδάτων σύμφωνα με τα έγγραφα του προϋπολογισμού που δημοσιεύτηκαν την Πέμπτη.

Ο προτεινόμενος προϋπολογισμός του Λευκού Οίκου για το 2018 έρχεται σε μία περίοδο που η κυβέρνηση Trump προσπαθεί να απομακρύνει τους ισχυρισμούς ότι δυσχεραίνουν τις επιχειρήσεις στις Η.Π.Α.. Οι προτεινόμενες περικοπές θα συζητηθούν στο Κονγκρέσο και αναμένεται να δημιουργηθεί ένταση.

Η συγκεκριμένη πρόταση θα περικόψει 3.200 εργαζόμενους , ή 19% του σημερινού εργατικού δυναμικού και σκοπεύει αποτελεσματικά να διαγράψει τις πρωτοβουλίες του πρώην προέδρου Βarack Obama για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Θα εξαλείψει επίσης την έρευνα της κλιματικής αλλαγής και τα διεθνή προγράμματα κλιματικής αλλαγής.

The post Ο Donald Trump κόβει 30% από τον προϋπολογισμό για το περιβάλλον appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα