5 συνήθειες οι οποίες φράζουν τους πόρους σου

15:52 7/4/2017 - Πηγή: iPop

Είναι γεγονός! Όλοι έχουμε πόρους και όλοι έχουμε φτάσει να ενοχληθούμε με αυτούς σε κάποιο σημείο. Ποιοι είναι, όμως, οι 5 συνήθειες οι οποίες φράζουν τους πόρους σου;

Παρακάτω 5 συνήθειες τις οποίες πρέπει να κόψεις:Μην πειράζεις τους πόρους και τα σημάδια σου!

Αν ο στόχος σου είναι λιγότερα σημάδια και μικρότεροι πόροι τότε σταμάτα να τα πειράζεις αμέσως! Όταν πιέζεις και τεντώνεις το δέρμα σου συμβάλλεις στην δημιουργία μικρών γραμμών και ερεθισμών που επηρεάζουν το μέγεθος και το σχήμα των πόρων. Με την πίεση των σημαδιών μεταφέρεις από τα χέρια σου λάδι, βακτήρια ή οτιδήποτε

υπάρχει στα χέρια σου στο δέρμα σου με τον κίνδυνο απόφραξης.

Μην ακουμπάς το δέρμα σου όλη μέρα!

Πάρε ένα λεπτό και σκέψου, όλα τα διαφορετικά πράγματα που ακουμπάς κάθε μέρα με τα χέρια σου από πληκτρολόγια μέχρι πόρτες και θρανία. Όταν ακουμπάς τα χέρια σου πάνω στο πρόσωπο σου ενώ έχεις ακουμπήσει όλα αυτά τα πράγματα μεταφέρεις διάφορα βακτήρια με τον κίνδυνο μόλυνσης ή κάποιου άλλου προβλήματος. Υπάρχουν ωστόσο πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις με σκοπό να αποφύγεις κάτι τέτοιο. Προσπάθησε να πλένεις πιο συχνά τα χέρια σου για παράδειγμα.

Μην ξεχνάς να αφαιρέσεις το make up από το πρόσωπο σου πριν πας για ύπνο!

Το ξέρω ότι το έχεις ξανακούσει πολλές φορές, αλλά το να αφαιρείς το make up από το πρόσωπο σου είναι βασική κίνηση για να μην έχεις επιπλοκές. Το make up ενώ κοιμάσαι εισχωρεί στους πόρους σου και δημιουργεί μολύνσεις, τους μεγαλώνει καθώς και σε γερνάει πιο γρήγορα. Οπότε τι περιμένεις; Πήγαινε αφαίρεσε το αμέσως!

Μην ξεχάσεις να κάνεις απολέπιση!

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να καθαρίσεις τους πόρους σου είναι η απολέπιση καθώς απομακρύνεις το λάδι και το νεκρό δέρμα και επίσης μικραίνουν οι πόροι σου.

Φοράς λάθος make up!

Είναι πειρασμός να θες να καλύψεις τους πόρους σου με concealer, αλλά θα φράξει το δέρμα σου. Οπότε απέφυγε να χρησιμοποιήσεις προϊόντα με λάδι, κερί, ή βούτυρο στην φόρμουλα του προϊόντος.

The post 5 συνήθειες οι οποίες φράζουν τους πόρους σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα