Bolek and Lolek: Επιστρέφουν σε μορφή κόμικς!

14:31 7/4/2017 - Πηγή: iPop

Οι Bolek and Lolek, επιστρέφουν σε μορφή κόμικς μέσω του εκδοτικού οίκουEulenspiegel Verlag του Βερολίνου.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Eulenspiegel Verlag του Βερολίνου θα ξαναδούμε τις περιπέτειες των Bolek and Lolek σε μορφή κόμικς.

Σε μια εποχή όπου πολλοί δρόμοι ήταν κλειστοί, τα δύο αγόρια με τα ολοστρόγγυλα μάτια περνούσαν όλα τα σύνορα, ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο και μάθαιναν τη ζωή

λέει

χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο εκδοτικός οίκος.

Οι δύο ήρωες της ομώνυμης σειράς κινουμένων σχεδίων, η οποία ήταν μία από τις μεγαλύτερες πολωνικές τηλεοπτικές επιτυχίες παγκοσμίως, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο από το 1964.

Το 1970, δέκα κόμικς των Bolek and Lolek είχαν ήδη κυκλοφορήσει.

Ο γερμανικός εκδοτικός οίκος εκδίδει σήμερα μερικές από αυτές:«Στον (ποταμό) Ορεκόνο»«Στα δάση του Καναδά»«Στην έρημο Γκόμπι»«Στις στέπες της Αυστραλίας»

Τα αδέλφια Bolek and Lolek, ταξίδευαν στις σοσιαλιστικές χώρες αλλά και στην εχθρική Δύση.

Η σειρά θεωρείται η μεγαλύτερη εμπορική ταινία κινουμένων σχεδίων της πολωνικής πόλης Bielsko Biala.

Τα δικά της παιδιά, ο Γιαν και ο Ρόμαν, δύο μικρά παιδιά 10 και 12 χρονών, ήταν πηγή έμπνευσης για τους δύο ήρωες, όπου μέσα από τις περιπέτειες τους μιλάνε για διάφορες αξίες όπως η φιλία και η αλληλεγγύη, αγαπούν τα ταξίδια και τον αθλητισμό και διακρίνονται για την απλότητα, την αμεσότητα και το χιούμορ τους.

Εξαιτίας της πτώσης του κομμουνισμού, μια δικαστική διαμάχη για τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς ξέσπασε και κράτησε 30 και πλέον χρόνια με συνέπεια η σειρά να σταματήσει να προβάλλεται για χρόνια στην πολωνική τηλεόραση.

Δείτε ένα επεισόδιο της ομόλογης σειράς:

The post Bolek and Lolek: Επιστρέφουν σε μορφή κόμικς! appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
bolek i lolek porno komiksy
Τυχαία Θέματα